Vappu torilla tuli käytyä ja löytöjä tehtyä, eli jotain pientä ja ihanaa!

1522787.jpg

Näitä ihania pieniä lasieläimiä oli myyjällä pöytä täynnä ja hirmuiset määrät erilaisia, tällaiset sitten ostin eli joutsen ja delfiini. Ja hintakin oli pieni :)

1522788.jpg

Doloreksesta tilattua. Pitkällisen pennin venytyksen tulos ja haaveitten täyttymys. Eli tarjotin pöytä, pesusetti, mini purkit, vohvelirauta, leijonan pää koriste ja lasikannu. Pehmo sydämet kaupanpäälle saatuja. Ja kyllä Doloreksella on nopea toimitus!!!

1522791.jpg

Tarjotin pöydänkin ennätin jo tuunata ;D kuvia sitten myöhemmin.

1522796.jpg

Pesusettikin on niin ihana, aivan täydellinen..no hyvä on tuo pesusieni muistuttaa, kyllä jotain muuta kuin pesusientä..kuvassa kyllä näyttää ihan kivalta.

1522803.jpg

Kirpputoreillakin on tullut ravattua ja löytöjä tehtyä. Eli syömäpuikkoja. ovat oivaa materiaalia (pakkauksessa toisella puolen myös sama määrä puikkoja) enkelikuvioinen  posliini rasia ja kaulakoru jossa on tuollainen keramiikka kannu.

1522803.jpg

Ja sitten vielä tällaiset hopeiset kynntilän jalat, näistä vaan en tiedä tuleeko niistä ihan 1:1 kotiini koristeet, vaiko Villa Vanillaan pylväät..no maalia ainakin saavat pintaansa, se on varma, ovat nimittäin mielestäni aika järkyt, kuvassakin näyttävät jotenkin karvaisilta ;D

Lisää ostoksiani voi kurkata täältä

Ja kuten joku onkin varmaan huomannut on ihanainen pohjani Sarah Kay lähtenyt hipsimään jonnekkin! :(

 Taustalla voi olla tämä hulabaloo näistä luvallisista pohjista. Minäkin pohja kuvani nappasin aikoinaan, sivustoilta, jossa ilmaiskuvia jaeltiin ja hieveän työn mieheni kanssa teimme, pohjaa muokatessa. Kun kumpikaan ei tiedä miten pohjia tehdään. Tykästyin pohjaan sitten niin, etten halunnut sitä alkaa vaihtelemaan. Luvallisia kuvia minäkin kannatan! Mutta on tässä haikeat fiilikset silti, varsinkin kun mieleistä pohjaa en ole löytänyt ja itsellä ei ole oikein taitoa, eikä aikaakaan ryhtyä uutta väsäämään. Joten tällaisella pohjalla nyt sitten koitetaan selvitä, ainakin siihen saakka, että jotain keksin!