18-vuotta sitten uhosin tyttökaverilleni, etten koskaan mene naimisiin, en koskaan ota miestä ristikseni tai en koskaan hommaa lapsia vaivoikseni :D :D 18-vuotta sitten juuri nuo sanat lausuttuani, samaisena iltana, tapasin mieheni ;D

Hän oli katsellut minua, tanssiessani disco musiikin tahdissa ja tuumannut kavereillensa -"Katsokaa, tuossa on minun tuleva vaimoni!" :) päättäväinen ja sanansa pitävä mies siis jo silloin ;D

Nyt tuosta on jo 18-vuotta, puolet elämästäni :) huisin pitkä aika on mennyt vauhdilla, kaikenlaista on sattunut ja tapahtunut matkan varrella, myös ne viisi ihanaa lasta :) joskus on hyvä vaihtaa mielipidettään!! :) Vaikka elämä on kasvattanut, ehkäpä olemme hiukan aikuistuneetkin, no ihan pikkuisen vain, niin edelleenkin tuon 18-vuotta sitten tapahtuneen illan muistelu tuo hymyn huulille:)

Kiitos omalle kullalleni joka on osittanut, että juuri avioonhan minun pitikin mennä, saada nämä suloiset  lapset ja ottaa se päättäväinen hurmuri itselleni! :)

Kiitos kaikille kommenteistanne ja parane pian toivotuksista, yskä ja nuha ovat vielä vaivoina, mutta muutoin elävien kirjoissa :) ja kuten kuvista näkyy mineilemäänkin olen taas innostunut.

Edellisen postauksen kuvasto oli muuten nimeltään Podra angels  www.podra.com, kuvastossa on paljon hurmaavia enkeleitä.

Ruusut, valkoiset ja vaaleanpunaiset Pionit olen tehnyt Susannan mahtavalla ohjeella. Valkoisen ja vaaleanpunaisen Pionin lehdet tein paperista leikkaamalla ja fiskarsin muotoilu kynällä muotoillen, lopuksi maalasin lehdet. Ruusujen tekeminen oli kaikista työläintä, lehtinä nukkis kerhossa lävistäjällä tekemiäni lehtiä ja omalla pienempi kuvioisella.

Punahattuihin ja Kiinanpioniin otin mallia viherpeukalot lehdestä, lehdet on kerhoillassa vaihto lävistäjällä tekemiäni, (olisikohan nämä olleet Olgan lävistäjillä tehtyjä?) lopuksi maalasin lehdet. Kaikkiin kukkiin olen myös tehnyt koholakalla kastepisaroita. Punahatuissa on keskellä rypistelty silkkipaperi, jonka olen kastanut liimaan ja jauhettuun neilikka mausteeseen. Reunoilla olevat kukkaset tein niistä kerho lävistyksistä.

muutama ;) kuva pläjäys.

Kukkasia oli kyllä kiva tehdä :)

Nämä kaikki kukkaset tulevat VillaVanillaan.

Hortensioita aloitin jo kerhossa, nyt tein niihin lehdet. Viherpeukalot lehdestä koitin ottaa mallia, mutta hiukan niistä ihmeelliset tuli :)

Hortensioiden erilaisia väri kokeiluja

Omassa pihassa Pionit nostelevat painavia kukintojaan, kunpa sade ei piiskaisi niitä ihan heti hajalle.