Kyllä tämä bittinikkaruus on vaikeaa, koko ajan tulee töpeksittyä. Toisille tuntuu olevan niin helppoa. Kattelin tossa eilenkin jos vaihtais pohjaa...niin ei nyt onnaa.

Nukkekoti harrastus on intohimonani ja näpertely. Ei tietokoneet, mutta kun haluaisi johonkin tallennella tietoja tekemisistään..niih.

Vai onko sitä vaan liian kriittinen itselleen ja varsinkin kärsimätön...kaikki pitäis tapahtua nyt ja heti, vaikka useinhan se asioiden opettelu voi ollakin se hauskin osio koko jutussa.615730.jpg Tässä muutes ihan ensimmäinen tekeleeni, hieman näkyy noita liima kökköjä. Seinältä puuttuu vielä se menu sillä liitutaulumaalilla tehtynä (sain vinkin ihan itse sivuilta, en nyt muista keltä mutta tarkistan).Normalta sain siis vinkin.Iso kiitos! Toi tiski rupesi jotenkin tökkimään, eikös ne kahviloissakin ole sellaisia läpinäkyviä ja entäs ylähyllyn kakkuset, voi höh!

1021078.jpg

Tässä toinen roomboksini, jota oli aivan ihana värkätä.Boksi on kuvitteellinen huone sinkkuäidin ja hänen pienen tyttärensä WC:stä..noita pikkujuttuja oli sitten kiva näpertää!(huom! siteet lattialla pöntön vieressä).olenko joku vessafani...naur! Tuo on tehty sellaisiin kirppikseltä löytyneeseen lootaan, jossa oli jotain paperisia paprikoita. On vain sellainen boksi jota ei jälestä päin pääse muuttelemaan kun täytyi kasata kiinni, siksi kiiltääkin kun on lasin takana.

1021082.jpg

onpas hämärä kuva, mutta tuolla naulakossa on siis pyyhe ja hiustenkuivaaja.