Nalleperheen nuorimmatkin jäsenet ovat saaneet vihdoinkin vaatteensa!

679862.jpg

Tässä nalleveljekset Oskari "Osku"  7kk ja Valtteri "Vallu"2v. vielä alkuperäisenä. Pienempi Osku on Sinellistä ostettu rintakoru nalle ja isompi Vallu kukkakaupasta ostettu Bukowskin nalle.

679910.jpg

Vallu sai vihreäruudulliset lappuhaalarit, joissa etutaskussa on ankan kuva. Saumat liimasin ensin, sitten ompelin koneella päältä. Napit liimasin lappuun kiinni. Koska nallet tulevat tyttären leikkeihin, ovat haalarit myös riisuttavissa. Tarranauha on haalareissa takana.

679870.jpg

Vallu on aika veijari ja veijareilla on tietenkin lippalakki, joka on liiman avulla muotoiltu kupu. (Hatut ovatkin luultua vaikeampia tehdä, korvat edelleenkin tuottavat ongelmia....en ole oikein onnistunut vielä tyydyttävällä tavalla, mutta saa nyt kelvata vähän aikaa)

679864.jpg

Tässä nalleperheen silmäterä. Osku nalle myssyssään, jonka tein liiman avulla muotoillen.

679878.jpg

Vaippoihin tuli vielä nappi kiinnitys. Pienimmätkin hakaneulat näyttivät niin suurilta ja rautalangata taivutelluista ei olisi tullut leikin kestäviä!

679882.jpg

Tässä veljekset vielä yhteiskuvassa.....tuli otettua monta kuvaa, koska olivat niin helppoja kuvattavia, malttoivat olla kiltisti paikoillaan. Sehän on yleensä vaikeaa tuon ikäisillä :D

679838.jpg

Tässä nallet vielä takaapäin, jotta näkyy tuo tarrakiinnitys. Pienemmän nallen vaipat vain vetäistään jalkaan.

679859.jpg

Tässä nalleperhe Nallenen vielä yhteiskuvassa (Nimet ja sukunimi ovat tyttäreni keksimiä!)

679853.jpg