Ensinnäkin todella lämpimät kiitokset kaikille lattia vinkeistänne!!!

Spaattelit osoittautuivat yllättävän kinkkisiksi. Ensimmäisen virheen tein kaiketi siinä, että en maalannut tikkuja vaan liimasin ne suoraan lattiaan, sitten kun läträsin maalilla niin ongelmat alkoivat, eli spaattelit vääntyivät aivan venkuroiksi.

Toinen moka oli kaiketi se, että laitoin tikut liian tiiviisti vierekkäin, jolloin ne maalauksen jälkeen turposivat ja vääntyivät toistensa päälle lomittain. Käytin kyllä painoja, mutta juuri tuosta tiiviydestä johtuen, eivät tikut voineet asettua nätisti kun olivat osittäin toistensa päällä. Myöskään erikeeperi ei toiminut minulla, kaiketi liima on niin kosteaa, että tikut vääntyilivät tästäkin syystä....(tai sitten en vain osannut).... Eli älkää tehkö niin kuin minä tein!! ;D

Näissä hommissa ei näköjään kannata olla laiska, niin kuin minä taas yritin olla. Nalle taloon maalasin tikkuja molemmin puolin ja käytin liimana kontakti- liimaa, tikutkin olivat kyllä kapeampia, mutta vastaavia ongelmia ei ollut..että tällä tavalla! :D :D no tekevälle sattuu! No nyt ei ole kuvia lattiasta, joka on kyllä jo valmis, vaan näytän kuvia myöhemmin koko huoneesta, kun on enemmän näytettävää! Nyt kuvia mineilyistä.

Euro minis kuvastossa oli tuollaisen vuoteen lämmittimen (oik.) kuva ja minä innostuin tekemään sellaisen sitten itse, kun löytyi juuri tarkoitukseen sopiva nappikin. Pähkin aikani, miten ja mihin napin kiinnitän, jotta vuoteenlämmittäjässä olisi se varsikin. Mieheni sitten tuumasi, että eikös sen voisi tehdä massasta sen alaosan, painaa napilla siihen sopivan kolon ja istuttaa puutikun siihen massaan kiinni! :D :D..... Niinpä mistäpä muusta se vanha aviopari iltaisin keskusteleekaan, kuin nukkekodeista ja mineilystä, heh! ;D Mutta hyvä idea ja ei kun toteuttamaan! Napin keskellä on pikkuauton renkaasta vanne, varren yläpäässä on pätkä rautalankaa, jotta lämmittäjän voi ripustaa seinälle ja lopuksi koko höskän olen sotkenut mustalla ja kuparin värisellä akryyli maalilla.

Ja koska massat olivat siinä esillä, tein vielä parit kahvipannut, jotka Vanillasta puuttuivatkin. Kattilan alaosa on massaa, varsi puutikku ja kantena nappi. Siinä vieressä on myöskin nappi, hyvä kattilan kansi sekin, eikä tarvitse tehdä mitään.

Massailin vielä pari saippuatankoakin, jostain pitäisi kehitellä vielä niitä käärepapreita. Mummulassa lapsuudessani, oli juuri tuon väsisiä saippuatankoja, joista sitten veitsellä aina leikattiiin sopiva palanen. Ei ollut mäntysaippuaa, jotain muuta....harmi kun en muista nimeä, hassua miten sen tuoksun silti voi palauttaakin mieleen.