Kävijä laskuri näyttää hurjia lukemiaan! Yli 5000 kävijää! Huh huh! Valtavan suuri KIITOS kaikille kävijöille ja kommenttinsa jättäneille!

Tätä on tietenkin syytä juhlistaa arvonnalla!!! Eli jätä kommenttisi tähän viestiin. Kommentissasi olisi hauska kuulla miksi käyt blogissani! Kommentoijien kesken arvon sitten jotain "pientä". Arvonta palkintoina jotain kukkiin ja tulevaan jouluun (kyllä se tulee uskokaa vaan) liittyvää. Lähinnä siis nukkisteluun liittyvää, mutta jos tämä hurahdus ei ole vielä sinuun iskenyt, (varo vaan,se voi yllättäen iskeäkin) niin kerrothan kommentissasi mikä intohimonasi on tai jätä blogisi osoite niin voin käydä hiukan vakoilemassa, jotta voin sitten kehitellä jotain muuta! Arvonta aikaa on lauantaihin 13.10-07 asti!!!

Alun alkujaan blogiani tehdessäni, tarkoitukseni oli pyykkivuoren kasvaessa ja villakoirien räksyttäessä nurkissaan todistaa itselleni -että olenhan minä saanut jotain pientä tänään aikaiseksi ;D

Kaikenlaisten ideoiden ja ohjeiden kehittely on ollut myös hauskaa! Tuskinpa mitään maata mullistavaa olen kehitellyt, sillä upeita ja taidokkaita nukkekoti harrastajia on paljon ja heidän taidon näytteitään ei voi muuta kuin ihastella ja hämmästellä. Se että mediassa väitetään kädentaitojen hävinneen ei kyllä mielestäni, täällä netissä surffaillessa näy missään. Tekijöitä ja tehtyjä ihanuuksia on niin paljon, ettei tällaisella viiden lapsen äidillä riitä vuorokaudessa tunnit niiden ihailuun.

Paljon on vielä asioita tekemättä, kokeilematta tai oppimatta, eli ihanan ja innostavan harrastuksen alkumetreillä tässä vasta ollaan. Ja niitä pyykkivuoria ja villakoiriakin jaksaa huoltaa ihan eritavalla!