Kaikenlaista pientä kukkakauppaan olen nyt koittanut väkertää..fimomassasta ja rautalangasta ...paljon on vielä kesken, mutta jospa tässä taas pääsis tekemään kun 1v. synttärikemuistakin on selvitty.

882125.jpg

Ihan itsestä saatujen ideoiden pohjalta näpertelin sitten puutarha tontun, lintuhäkin ja linnut sinne. Ovat vielä kesken. Lintuihin teen vielä höyheniä ja sitten edessä onkin kasaaminen. Pohjalevy on maalattu balsa pyörylä, jonka pinnalle ajattelin liimata vielä sahanpurua (ehkä jotain syötävääkin). Lintuhäkki on ensimmäinen viritelmäni tältä saralta ikinä, mutta eiköhän toimine.

 Rautalangasta taivuttelin myös kelloon somisteita (musta mötikkä tuossa vasemmalla...puuttuu kellotaulut yms.) Tein haran piikit /varren ja varren lapioon, muut osat fimosta. Tontun lapionvarsi on myös rautalankaa. Kukkakauppaan tein myös rautalangasta ripustuskoukkuja (sydän venkurat tuolla takana). Pienestä pyörylästä fimo massaa ja rautalangan pätkästä tulee tyttäreni ideoima kilisevä kello (puuttuu se kulkunen/kello ), joka ilmoittaa kukkakauppaan saapuvista asiakkaista. Törpöstä tontun takana tulee maalauksen ja rautalanka kahvan saatuaan pieni sanko. Ja fimosta tein myös Kruunupäisen sammakon. Taulut on printattuja, olen niitä vain hiukan kultatussilla koristellut ja toiseen tein kehykset jäätelötikusta.