Ihan pakko oli päästä kokeilemaan messuilta ostamaani vesiaihe jutskaa ja sitä liimaa myös. Liima onkin todella mahtava, liimaa näppärästi, eikä tule kankaasta läpi ja vesigeelillä saa kyllä tehtyä kaikkea kivaa. Hiukan sottaista hommaa, mutta harjoitus tekee varmaan tässäkin asiassa mestarin (toivossa on hyvä elää!)

1359343.jpg

Pesusoikkona toimii hoitoaine pullon korkki (jos käytätte korkkia, varmistakaa, että kaikki reijät ovat kunnolla tukittuja!!!), jonka olen vain maalannut akryyli maalein. Kankaat, raitakangas Tildaa ;) ja kukkakangas Eurokankaalta. Pyykki laudan ohjeen nappasin Artulta, lämpimät kiitokset! Aaltopahvin sijasta käytin vain tuikkukynttilän metallia, jonka aaltopahvin päällä muotoilin veitsellä, jotta kestää paremmin tuota vesisysteemiä. Pyykkilaudan nupit Euro minejä. Kuplat tein lämpimään nesteeseen pillillä puhaltamalla ja aikamoinen homma se olikin. Rautalanka viritys sivulla on saippuateline ja siihen täytyykin vielä massailla saippua.

1359400.jpg

Valmis pesusoikkoon tein sitten tällaisen asetelman, soikkoa, vain töhrin hiukan maaleilla ja liimasin servetti ruusun kylkeen. Massa ankan olen tehnyt aiemmin. Pyyhkeen leikkasin vanhasta pyyhkeestä ja pesusieni pala oikeaa luonnon sientä. Tässä kuplat onnistuivatkin paremmin.

1359432.jpg

Reuttersin altaan reijän tulppasin kiinni kontakti liimalla ja sitten vain tiskaamaan, heh!

1359444.jpg

Tässäpä vielä kaikki tämän päivän aikaan saannokset. Hauskaa, vaikkakin hiukan sottaista. (Tai sitten olen vaan niin onnekas aina ja kaikella sottaamaan)