Lauantaina pääsin ensimmäistä kertaa käymään Forssan Nukkekoti ja Lelu liikkeessä. Päivä oli mitä ihanin, matkaseura mukavin (mies ja kaksi nuorimmaista pojua) ja määränpäässä ihanuuksia oleva kauppa. Kauppiaiden palvelualttiutta ja positiivista asennetta ei voi kuin hehkuttaa. SUURET KIITOKSET!!! Niin ja kylläpäs löysinkin ihanuuksia!

944842.jpg

Ostoslistassani luki ovi ja etsi Violetta!!! Noh kyllähän sieltä muutakin tarpeellista mukaan tarttui. Ovia ostin kaksi, koska juuri samanlaista ovea jollaisia minulla on, ei ollut (en jaksanut ryhtyä tilailemaan..nukkekodin ullakolle tulee siis erilaiset ovet kuin alakertaan....meilläkin kotona jokainen ovi on erilainen, siis peilejä erimäärä, erimuotoisia ja levyisiä...hauskempia niin!) Keittiökalusteet olivat niin edullisia, että olihan ne pakko saada (vaikka yhdet lidlin keittiökalusteet olen joskus ostanut ja tuunannut...heh) Tyttö oli pyytänyt tuomaan tuliaisia (eiköhän tässä niitä aikalailla olekin), joten sähköistysjuttuja, pöytälamppu, keittiömittoja...Itselleni ostin tuollaisen puuvalmiin pesupöydän (eikä edelleenkään ole sitä kotia jonne sen sijoittaisin)

944796.jpg

Hyviä ja kapeita pinsettejä olenkin jo kaipaillut pidemmän aikaa ja nuo pienet sorvatut jututkin on ihania!

 Niin ja löytyihän se Violetta! Jota olen eurominin sivuiltakin jo ihaillut. IHANAA!!! Hän on tämä täti vasemmalla tietenkin violetissa puvussaan, kuinkas muutenkaan!...(muistattekos muuten sellaista kirjaa täti ruskea, täti violetti? ja täti vihreä...nukkekotini tarina ei kylläkään liity heihin, mutta tulipahan vain mieleen. Ihana kirja ja kuvitus)

 Neiti hepeneissään oikealla on vielä salaisuus...joten hänen henkilöllisyytensä paljastuu joskus myöhemmin.

944823.jpg

Tässä Violetta-täti vielä lähikuvassa. Korit kainalossa, jotka myös samasta liikkeestä.

945163.jpg

Tässä vielä kuvaa salaperäisestä kaunottaresta..kyllä hän onkin suloinen!

Niin ja nyt voi herätä ihmetystä...kuka tämä kisuliini oikein on joka on seikkaillut täällä blogissani, joutuukos hän kissojen löytökotiin?..öhöm no pieni kisuliini ja muut kisut voivat vallan mainiosti, eivätkä ole saamassa häätöä mistään, kun eivät missään vielä asukkaan. Ja kuuluvat vallan toiseen tarinaan ;D kun tässä alkuun päästään voipi olla useammankin kodin rakennus edessä (höperyys on siis iskenyt)!!! Milloin heidän tarinansa sitten alkaa.?...Sitä ei voi tietää, kun olen tästä nukkekoteilusta ajatellut elinikäistä ihanaa harrastusta, joten ajan, inspiraation ja ideoiden pohjalta tässä mennään. Kisuliini on ollut vain hyvä mitta tehdessäni kukkakauppaa. Helpompi ollut siis käsittää minkä korkuiseksi mikäkin kohta olisi hyvä tehdä!