Aikaajoin täytyy käydä penkomassa kirppareidenkin valikoimia. Tälla kertaa löytyi tällaisia.

994739.jpg

Takana sininen hylly, josta joko muokkaan nukkekotiin sopivan tai sitten se löytää paikkansa barbien kotoa. Lajitelma muovi koiria, jotka olivat tuossa vasemmanpuoleisessa korissa. Ostin myös jouluisia mansetteja, joista saa hyvää materiaalia. Ihastuttavan puusaavin, nallen, metallisia nappeja lautasiksi ja käsinmaalatun maisema rintaneulan, josta tulee nalleperheelle taulu.

994744.jpg

Tässä vielä kuvaa koirista, kun terrieri olikin edellisen kuvauksen aikana ennättänyt lähteä nuuhkimaan paikkoja. WUF!

994742.jpg

Tässä kuva rintaneulasta.

994748.jpg

-Missä olet mummi ollut?... Nalle-vaari kyselee. -No siellä kirpparillahan minä olin kiertelemässä!...Mummi kuiskaa ja antaa vaarin turkkiin lämpöisen suukon. Oiken puoleisen nallen muokkasin poistamalla kaikki ihme lappuset ja renskut päästä. Jalat irrotin..hui kauheeta!..ja siirsin keskemmälle alaosaa, jotta mummi pysyy jaloillaan :D (jonkin sortin lonkkaleikkauksessa mummi on ollut) Kädet ompelin myös lähemmäs vartaloa alaspäin, kun nekin oli niin hassusti.

994737.jpg

Sinellistä ostin kaksi pahvirasiaa, helmiäis helmiä, korunosia, jotain köynnös juttua (pörröinen valkoinen) vaaleanpunaista ruutunauhaa, sekalaisia helmiä ja vihreää maalia. Tiimarista Ornamentti kuvioita.