Onpas ollut taas ihanaa mineilläkin pitkästä aikaa. Nalleperhekin kaipasi kipeästi työkaluja, joten sellaisia sitten piti koittaa väkertää.

1013289.jpg

Lumikola on pahvia. Kaareva osuus talouspaperirullasta. Uritukset tein mieheni ideasta muotoilukynällä. Työntöaisa elefantti rautalankaa. Maalattu lopuksi mustalla akryylimaalilla ja etureuna hopeatussilla.

1013323.jpg

Tässä vielä kola sivusta.

1013326.jpg

Ruuvimeisseli ja vasara. Meisselin alaosa ja vasaran alaosa, sekä pää fimo-massaa. Muut rautalankaa.

1013328.jpg

Saha ja tela. Sahan tein kokonaan fimo-massasta, jospa se kestäisi näin paremmin tyttären leikeissä. Maalaustelan sisällä rautalankaa. Kahva ja telan sisus fimoa. Valkoinen osio on vanulevyä...liimattuna pyöryläksi ja se muuten pyörii oikeasti ;D

1013330.jpg

Telahan piti tietenkin sotkea maaliin. Pensseli etualalla on siveltimen pää, jota vain hiukan leikkelin ja muotoilin. Ylimpänä suuri ylpeyden aiheeni akkuporakone. Eihän se tietenkään ihan alkuperäisen näköinen ole, koska materiaalina olen käyttänyt korvakuulokkeiden pistoketta. Poran alaosaan ja yläosaan lisäilin muotoja itsekovettuvalla savella. Saven kuivuttua maalasin poran. Teksti kyljessä leikattu lehdestä.