1010544.jpg

Hunaja kadulla on edetty lattian päällystys töissä viikareiden huoneeseen. Huoneeseen valittiin kestävää linoleumi laattaa, jotta taaperot saavat touhuta rauhassa eikä pintoja tarvitse varoa. Lattian tein Jessica Ridleyn kirjan mukaan pahvista, jonka ensin maalasin ja sen jälkeen leikkasin neliöiksi. Palat olen sitten liimauksen jälkeen lakannut kertaalleen, jotta ne kestäisivät niitä oikeitakin leikkejä.

1010508.jpg

Olohuoneeseen tytär valikoi sitten tällaisen tapetin ja keittiöön tuli sininen tunnelma...hiukan tapetit irvistelevät, mutta toivottavasti listat ja kalusteet sitten parantavat asiaa ;D

1010505.jpg

Ai niin kylppärin kuvat meinasivat ihan unohtua.

1023904.jpg

Kylppäriin olen askarrellut monta iltaa tällaista lattiaa ja panelointia...ihmeen aikaa vievää hommaa, varsinkin kun on elämää tässä 1:1 koossakin :D

 Lattian "kaakelit" on munakennostosta leikeltyjä. sen jälkeen olen maalannut "kaakelit" viidellä erivärisellä akryylimaalilla. Kamera oli oiva apu tässäkin hommassa, sillä sommittelin ensin kaakelit lattialle diagonaalisesti ja otin digi-kameralla kuvan. Sen jälkeen levitin lattialle vanhaa ylijäänyttä kittiä ja liimaa ja ladoin kaakelit kuvan mukaan paikoilleen. Viemärin kansi on tuikkukynttilästä leikkaamani neliö, jota muotoilin ja uritin muotoilukynillä (ne on muuten käteviä!) reijät tökin nuppineulalla. Lopuksi lakkasin tämänkin lattian, jotta olisi leikinkestävä eikä pöly kerääntyisi kaakeleiden saumoihin vaan olisi tasaisempi.

1023902.jpg

Tässä kalusteita on sommiteltu jo hiukan paikoilleen. Kalusteista tulee muutoin irrallisia paitsi peili ja suihku ovat paikoilleen liimatut.

1023901.jpg

Suihku olisi tarkoitus väkertää tästä nappikuulokkeesta :D