Voi että tämä tietokone maailma menee välillä yli ymmärryksen. kaikki tieto tuntuu katoavan jonnekin tippaleipä aivojeni koukeroihin. Opettelua opettelua mutta kun ei ole sitä kärsivällisyyttä. Saapa nähdä toimiikos tuo kävijälaskuri...ihan mielenkiinnosta piti sellainenkin hommata.

Niin ja se on hassua, että kaiken tällaisen pienen näpertämiseen kyllä löytyy kärsivällisyyttä ja aikaa....pyykkiäkin olisi silitettävänä, mutta kun ei ole sitä aikaa :)

642798.jpg

Kirjoin kaksi tällaista ristipistomattoa, kun kaapin kätköistä löytyi sopiva aidakangas tilkku....ostin kyllä tiheämpääkin, mutta en ole vielä ennättänyt tekemään sille mitään.

Mulla ei näihin mitään mallia ollut tein vain tekemisen innosta ja suunnittelin ja purin tehdessäni. En ole oikein löytänyt mitään ohjeita tällaisiin pikkumattoihin, että mistäköhän löytäis malleja, varsinkin ne petit point pistot kiinnostaisi. Nuo kaksi mattoa tulevat luultavimmin nukkekodin makuuhuoneeseen.

642801.jpg

Tässä on tällainen keskeneräinen tilaustyö. Tyttäreni tilasi tämän oman nukkekotinsa lastenhuoneeseen, josta tulee vaalean vihreä. (tytöllä on jo kaikki huoneidenkin värimaailmat mietittynä...ei ole multa kyllä peritty ominaisuus. Itellä kun mieli muuttuu vähän väliä)

 Tämä on vain hiukan tyssännyt kun en oikein keksi mitä noihin reunoihin tekisin..kukkasetko nurkkiin, vai mitä? joku ruutu reunus siihen tulee ainakin, mutta muustapa en tiedäkkään..ideoita saa kertoa. Omat aivot ovat kaiketi helteistä sulaneet.