2056621.jpg
Muistatte varmaan...tai siis joku saattaa muistaa...äh, siis kukaan ei muista ja itsekin olin koko asian autuaasti unohtanut, mutta Joulupukin pajan kimpussa olen nyt hiukan hommaillut.

 Saapa nyt nähdä valmistuuko mökki täksikään jouluksi, mutta jonkin sortin alku kuitenkin. Vanhan massa lattian sitten otinkin pois, uusi lattia on puukuvioisesta muovimatosta leikattuja lautoja, toimii yllättävän hyvin ja nopsa tehdä. Seinällä on myöskin muovimatosta leikattuja "hirsiä", jotka olen liimannut pahvin palalle. Uunin tekele on myöskin viime vuodelta, eipä ole tullut sitäkään esiteltyä ja voinee saada jotain muutoksiakin, uunin olen näpertänyt tuikku patteri kynttilän ympärille.
Lyhdystä poistin lasit ja niiden tilalle liimasin ohutta pakkaus muovia, jotta sain mökin tapetoitua. Olkipukki on myöskin viimevuotinen, oli sellainen joulukoriste setti, jossa oli myytävänä monen kokoisia pukkeja.

2056622.jpg
Ikkunoihin laitoin verhot, tankona toimii grillitikku ja ylä-kappa on pellava pitsiä. Ihmeitä ei tännekään mökkiin saa mahtumaan kun tuo seinä pinta-ala on niin pieni. Etu seinän ajattein jättää avonaiseksi, josta lapsukaisten on kiva mökkiin kurkistella. Taka-osaan tulee sitten jonkin sortin ovi.

Vielä en ole päättänyt maalaanko lyhdyn ulkopuolelta, se jää siis nähtäväksi. Mutta tällaista siis tällä kertaa, niin ja tässä alkutaipaletta ja tässä jotain lisää.