Hiihtoloma reissulle sain ujutettua mukaan kangasta, neulaa ja lankaa, ja niistä sitten sain aikaiseksi tällaista. Tilda neulatyyny on hyvänkokoinen, mutta puurengasta minä en etsinnöistäni huolimatta löytänyt sitten yhtään mistään. Alaosan tein sitten vanulla päällytämästäni pahvirenkulasta...no toimiihan tuokin.

1347115.jpg

Varokaahan vaan Tilda höperyys on tarttuvaa ja se leviää sitten ihan kaikkialle. Näin on ainakin käynyt mulle, vai voiko näistä nuppineuloista muuta todeta, kuin että seonnut se on!!! ;D

1347130.jpg

Kyllä vain, oli ihan pakko maalata noihin nuppineuloihin pilkkuja. :D :D Automaalilla pilkut maalasin, jotta kestävät sitten käytössäkin.

1347144.jpg

Somisteena vielä Tiimarin nauhaa. Haaveissa olisikin vielä tehdä pienempi neulatyyny, niille pienemmille nuppineuloille, siihen minulla olisikin noita verhotangon renkaita.

No saa nähdä milloin ennätän tämänkin toteuttamaan, kun pienimmät ovat reissun jälkeen olleet nuhaisia ja 2v kuumeinenkin. Ihme epeleitä ovat,  kun vauhti vain yltyy sairaana ollessa ja ovat vielä niin ovelia, että toinen hämmentää aina erihuoneessa. Tämän päivän saldo, 4 kertaa pianon päällä kiipeilyä ja laskematon määrä pöydällä, yksi revennyt kirja, kaksi kertaa pöydälle purettu talouspaperi rulla, kaappien purkamista, television säätämistä yms. kivaa :D :D Joten päiväsaikaan ei tarvitse paljoa haaveilla tekevänsä mineilyjä tai muita harrasteita.

 Mutta vakaa aikomus on lauantaina sinne Tamperetalolla oleville käsityö messuille ilmestyä ja jos en sitä ennen ennätä täällä blogissani pyörähtää, niin toivottelen oikein hyviä ja löytörikkaita messuja kaikille! Hauska olisi tavata muitakin mineilyyn ja Tildailuun hurahtaneita. Jos haluat moikata niin, minä olen se pieni, pyöreä ja tummatukkainen, musta takkinen viuhtoja, jolla on se haltioitunut virne naamallaan! ;D