1858308.jpg
Nukkekoti kerho kokoontui 27.8 Tampereella Nukkelassa. Meitä oli yhteensä seitsemän nukkistelijaa ja uusina Kirsi ja Jaana :) Katin johdolla askartelimme rasioita. Tässä näpertelyjämme (ja minä en sitten hoksannut ottaa kuvaa sivustapäin :P) Ylärivissä vasemmalla Artun, sitten Olgan, Kirsin. Alarivissä vasemmalta on minun tekeleeni, sitten Katin suloinen Nukkelan paperista taiteiltu, Jaanan ja toisen Kirsin  rasia.
Ihanaa oli päästä höpöttelemään ja hauskaa oli taas nähdä pitkästä aikaa ja tavata myös uusia harrastajia.
1859245.jpg
Kotona sitten viimeistelin ompelurasiani ja täytin kaikella pienellä tarpeellisella.
1859266.jpg
On nappeja, nauhoja, kangaspaloja, pitsiä, lankaa, lankakeriä ja sakset.
1859342.jpg
Tilda neulatyynyähän tarvittiin toki n.1700 ja 1800 luvullakin..hih! :D :D Neulat ovat ohutta rautalankaa ja nupit niissä liimaa. Vieressä pieni virkkaus ja puinen virkkuukoukku..jaa taitaapa tämänkin tekeleen virkannut henkilö, olla aika tumpelo :D
1859352.jpg
Nukkelasta ostin myös kaikkea tarpeellista..kyllä nuo ankka ja silitysrautakin ovat tarpeelliset :)
1859368.jpg
Tämä kuva piti ottaa ihan kokeilu mielessä, eli kuinka pientä, onnistuisin tarkasti kamerallani kuvaamaan. Kuvien onnistumiseen vaikuttaa hirmuisesti sääolosuhteet. Päivänvalossa kuvat onnistuvat parhaiten..mutta aina ei malta, eikä aina pystykään..niitä pikkusormia kun meinaa, joka kuvaan ängetä :D :D Tarkassa kuvassa on se huono puoli, että hiontajäljet ja liimakököt, joita ei silmillä näe, näyttävätkin sitten suurettuina valtavilta ;)
1859210.jpg
Tällaisen rasian tein ennen kerhoon menoa. Rasioiden tekeminen on kyllä mielenkiintoista, mutta aikaa vievää, no mikäpä tässä harrastuksessa ei olisi, kun oikein innostuu :)