Tähän lyhtyyn olisi tarkoitus ryhtyä rakentamaan kukkakauppa. Jotain mielikuvaa sisätiloista on, mutta saapa nähdä kuinka sen sitten  saa toteutettua.

855747.jpg

Lyhtyä olen alkanut jo hieman maalailemaan, mutta paljon pään vaivaa tuottaa se kuinka saisin sellaisen sammaloituneen ilmeen?

855775.jpg

Tässä töpöttelin hieman valkoista maalia pintaan, jotta olis sellainen ajansaatossa ränsistyneen näköinen. varjostuksia tummemmalla maalilla pitänee tehdä.

855764.jpg

Lattia on fimomassasta.  Käytin valkoista, vihreää, vaalean ruskeaa, hiukan keltaista ja punaista massaa. Alkusysäyksen tämäntapaiselle lattialle sain tuolta ihan itse sivuilta, mutta eniten ideaa sain tällaisilta sivuilta kuin http://jicolin.free.fr/projet9.htm ,on päässyt tuo ranskan kielen taito -jota ei ole koskaan kovin paljoa ollutkaan- ruostumaan, mutta minä tein lattian siten, että piirsin paperille mallin jota sitten lyhtyyn sovittelin ja sen avulla muovailin tuon massan. Laatat ruudutin ja raaputin coctailtikulla ja laattojen reunaan pyöristystä painelin muovisella tikkari tikulla.

857216.jpg

Tässä lattia paikoilleen liimattuna.

857241.jpg

Akryylimaaleista sekoittelin eri vihreän, harmaan ja rusehtavan sävyjä, joilla sitten laattoja maalailin ja sinne tänne töpöttelin. Laattojen saumakohtiin käytin tummempaa sävyä. Ennen kuin maali ennätti kuivahtaa hankasin sitä talouspaperilla ja vanupuikoilla, jotta tulisi sellainen ajansaatossa pinttyneen ja naarmuuntuneen laattalattian näköinen pinta.

857261.jpg

Tässä vielä lähikuvaa lattiasta.

857269.jpg

Tässä vielä kokonaiskuvaa.