Kävin eilen Tamperetalossa järjestettävillä Taikasormet käsityömessuilla, joiden yhteydessä myös nukkekoti messut ja kyllä oli kivaa!!! Messut auki myös tänään sunnuntaina.Tapasin messuilla myös Eliisan ja olipa ihana tavata ihan livenä!!! :)

Silmät ymmyrkäisinä tuntui, ettei tiedä mihin katsoisi ja mistä aloittaisi, mutta tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin tulla. Painajaisunet eivät siis käyneet toteen ;D Ja näitä ihanuuksia saan sitten kotonani huokailla! Nämä olivat elämäni ensimmäiset nukkekoti aiheiset messut, joten anteeksi älytön hehkutus, mutta kun vieläkin olen ihan täpinöissä täällä! :D

1358462.jpg

Tilda purkit,  ompelurasia, sydän-napit ja talokuvio Sinooperin pöydästä, jonka pöydässä askartelin myös tuon etualalla olevan kyltin. (askartelu ei maksanut mitään!)

1358481.jpg

No onpas nämä nyt hämäriä kuvia, kun yöllä näitä filmailin. Kyltin reunat vielä kuvan oton jälkeen maalasin vaaleanpunaisella ja uudet tikkaukset punaisella maalilla.

1358465.jpg

Ja tässä hän on!!! Villa Vanillan uusin asukas! Nukke on Taru Astikaisen taidonnäyte ja ihanan ilmeikäs neitokainen onkin! Kyllä tämän rinnalla muut nukkekodin asukit näyttävät aika seipään nielleiltä. Ruusu neitokaisen kädessä on Dolorokselta ostoksien yhteydessä saamani. Ruusuja sain kaksi, joista toisen sai tietenkin oma pikku neitini.

1358466.jpg

Dolorekselta Heidi Ottin poika-nukke. Kori Nukkelan pöydästä.

1358470.jpg

Nämä ihanaakin ihanammat astiat Wooperilta ja hylly Pienen Nukkekotikaupan pöydästä.

1358479.jpg

Ja voiko olla mitään suloisempaa kuin pieni kahvimylly, jonka kahva pyörii ja laatikko aukeaa :D Tämän ihanuuden tekijä, kuten tuon jatkettavan petsatun sängynkin tekijä on Christian Lindkvist. Avautuva söpö maito-tonkka Nukkelan pöydästä.

1358476.jpg

Nukkekoti ja Lelun pöydästä sitten ostin ihastuttavan altaan ja neljä kattilaa, joista neitini sai valita kaksi itselleen (eivät ennättäneet siis kaikki kuvaankaan ;) )

1358474.jpg

Dolorekselta myös ihana astiasto. Dolorekselta myös liimapurkki ja vesiaihe purnukka, joita vesi juttua pitääkin tänään jo päästä kokeilemaan.

Paljon oli porukkaa ja meitä pieniä, pyöreitä, musta takkisia ja innosta hehkuvia naisiakin paljon! ;D