Tervehdys kaikille, täällä taas! Nyt voi jo paljastella mitä salaista on tullut tehtyä!Samoihin aikoihin kun näpertelin hääkortin tein hääparille myös hääaiheisen roomboksin. Lahjaksi antamani roomboksi oli ihan ensimmäinen laatuaan ja hiukan hirvitti millainen vastaanotto sillä olisi, kun koskaan aikaisemmin en ole kenellekään roomboksia tehnyt, mutta onneksi lahjasta tykättiin.

Roomboksia oli valtavan kiva tehdä! Kommentteja ja ideoita tuli paljon lapsilta, sekä omilta, että muiden ja monet kerrat naurettiin vatsat kippurassa.

697872.jpg

Tässä Pussukka liikkeestä ostamani lyhty, johon roomboksin tein. (Rasia etualalla ei tullut häähuoneeseen, ostin kylläkin samasta paikasta)

740252.jpg

Roomboksin aiheena on siis hääyö. Lyhty toimii siis eräänlaisena huvimajan ja häähuoneen yhdistelmänä.  Sulhasen ja morsiamen vaatetus on vähentynyt pikkuhiljaa, kortissa olivat päällysvaatteet,  huntu ja silinterihattu on heitetty "huvimajan katolle" ja vaatteiden viskelyä on jatkettu sitten sisätiloissa.

740250.jpg

Katolla pesäänsä vartioi lintupariskunta.

740260.jpg

Kokonaisnäkymä

740267.jpg

Kuvia joka sivulta.

740269.jpg

740275.jpg

740264.jpg

Ovessa on rusetti/helminauha koriste.

Vielä kuva edestä ja astukaamme sitten sisään.

740319.jpg

Murattiköynnös ja ruusuköynnös  risteilevät "huvimajan" katolla

740323.jpg

Häähuoneen sisällä on katosta ripustetut tylliverhot.

740301.jpg

Valkoisen tuolin päällä on silkkinauhoilla solmittava, röyhelöreunainen istuinpehmuste. Jonka päällä on tarjoiluvadilla kolmikerroksisen kakun, ylimmänkerroksen kakku, joka tunnetusti on aina hääparin. Tässätapauksessa kakunleikkuu on aloitettu toisesta kerroksesta,  jotta ylintä kerrosta hääpari on päässyt omassa rauhassaan nauttimaan. Tuolin alapienalla näkyy olevan sulhasen sukat ja tuolin vieressä on korkattu kuohuviini jäähtymässä astiassaan.

740294.jpg

Tuolin nojalla on sulhasen rusetti.

740328.jpg

Häävuoteena on musta, takorautainen sänky, jonka keskuskuvio muodostaa sydämen. Tarkkasilmäinen voi huomata oikeanpuoleisessa sängynpylväässä roikkuvat käsiraudat (ovat poikani 13v ideoimat ja taitavat ,sukulaisten, kommenteista päätellen  olla se piste iin päälle ;D) Sängynpäädyn päälle on myös morsian heittänyt stay-up sukkansa.

 Pitsityynyliinalla on hääkimppu ja kakkupala odottaa syöjiään. Myllättyjen petivaatteiden päällä on hujanhajan morsiamen pitsiset rintaliivit, pikkuhousut ja sulhasen alushousut. Sängyn jalkopäässä kuohuviinit kuohuvat pikareissaan ja toinen näkyy kaatuneen, valuttaen kuohujuomat vuoteelle.

740290.jpg

Lähikuvaa morsiamen alusvaatteista ja hiukan sulhasenkin.

 

740189.jpg

Sulhanen on potkaissut vihkikengät jalastaan ja nurkassa töröttää vielä avaamaton, lahjaksisaatu punaviinipullo.

740288.jpg

Sängyn oikealla puolella on röykkiö vielä avaanattomia lahjoja, morsiamen kengät ja sukkanauha (joista toinen on heitetty poikamiesten joukkoon), sekä paketistaan avattu posliininen. ruusukuvioinen aamiais-setti.

740299.jpg

740302.jpg

Avaamattomia paketteja on ympäriinsä.

740166.jpg

Tässä kuvia vielä iltavalaistuksessa.

740174.jpg

Tästä kuvasta erottuvat parhaiten morsiamen pitsisomisteiset, valkoiset vihkikengät, joista toinen on kyljellään.

740216.jpg

Tässä vielä ulkokuvia.

740208.jpg

Kuvia tuli otettua valtava määrä koskapa roomboksi ei ole jokapäivä nähtävissä. Luopumisen haikeutta ei tullut koettua, sillä suunnittelin roomboksia kokoajan hääpari eli lahjansaajat mielessäni.