2064481.jpg  2064481.jpg
 Auliinalta                                          Artulta
2064481.jpg        2064481.jpg
Ninalta                                                  Millalta

Elossa ollaan :) aikaa on taas hurahtanut kaikenlaisen säätämisen ja sairastelun merkeissä. Taisin olla tosissaan sairas, sillä mieheni jäi kotiin hoitamaan lapsukaisia, yleensähän kotiäidit heiluvat kuumehoureissaan ja lykkivät entiseen tahtiin rattaita ulkona. :D No kerrankin onnistuin sairastumaan silloin, kun mieheni oli ihan suomen maaperällä, eikä rapakon toisella puolella ;)
Ihanat yllätykset piristävät mieltä ja näistä tunnustuksista olen todella otettu. Aina se niin hämmentää, lämpimät kiitokset! :) Teidän bloginne ovat myöskin niin upeita!!!

Säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Tunnustuksen saaneet saavat laittaa kuvan blogeihinsa.
2. Linkitä blogiin jonka pitäjältä sait tunnustuksen.
3. Nimeä seitsemän muuta ja linkitä heidän bloginsa. (määrä vapaa)
4. Jätä viesti heidän blogeihinsa, jotta he tietävät nimeämisestä.

 Haluan ojentaa tunnustuksen seuraaville henkilöille ja heidän upeille blogeilleen!

Marialle, koska hänen hyppysistään syntyy mitä upeampia luomuksia nukkekoti maailmaan, materiaalista riippumatta. Väinölä kaikkinensa on oikea elämys!

Linjurille, sillä hänen tekemänsä huonekalut ovat vertaansa vailla, taiturimaisia ja kauniita!

Lotelle, jonka taituroimat miniatyyri kengät ovat niin uskomattoman täydellisiä, aiheuttaen sydämen tykytyksiä ja ihastuneita huokailuja!

Maaritille, sillä hänen blogiin vierailu saa hymyn huulilleni! Huumori ja taituruus ovat hieno yhdistelmä!

Eliisalle ,jonka käsistä syntyy kauniita ja pikkutarkkoja mineilyjä ja jonka mummola on ihastuttavan nostalginen, kaikkine sinne kuuluvine tavaroineen.

Virpille, jonka blogissa saa aina hämmästyä, kuinka joku osaakin tehdä jotain noin täydellistä. Kurjenpolven ja siellä asuvan Vailin tarinaa on myös ihana seurata!

Marcelle, joka on todellinen moni osaaja. Punonta työt ovat huokailuttavan ihania, huonekalut kauniita ja sympaattisemman näköistä huopa kisua saa hakea.