Kesän tulo saa aikaan kaikenlaista hyörinää... minunkin aikani tämän koneen kimpussa taitaa näin kesä aikaan olla melkos rajallinen. Niskaan huohottajia riittää ja muutenkin touhuta saisi tässä 1:1 kodissa kaikenlaisen kitkemisen ja maalaamisen kimpussa. Tyynyliina kangaskin on odottanut ompeluaan. 

Kesä on tunnetusti myös sisustamisen aikaa...kirkkaammassa valossa kaikki epäkohdat tulevat paremmin esiin. Niinpä myös tyttäreni tulevan nukkekodin nalleperhe on päättänyt lähteä ostoksille. Ostoksille päästiin lähtemään kolmistaan muiden lasten jäädessä naapuriin leikkimään, näin säästyttiin turhilta kitinöiltä ja äiti-nalle Heta sai rauhassa hypistellä kaikenlaista ihanaa.

636866.jpg

Äiti-nalle on jo pidemmän aikaa haaveillut uusista nojatuoleista ja nyt rakeinteilla olevaan uuteen kotiin, löydettiinkin niitä kaksin kappalein.

636870.jpg

Äiti-nallen koe istuessa nojatuolia. Isä-nalle Osku ja vauva-nalle Santtu (onkin siis poika aiemmista tiedoista poiketen :) ) haluavat myös testata tuoleja, mutta mitä isä-nallella onkaan kainalossaan?

636881.jpg

Mattohan täytyy ensin hyväksyttää Äiti-nallella, joten matto levitetään lattialle ihailtavaksi.

636883.jpg

Tietenkin uusi matto ja nojatuolit tarvitsevat parikseen sohvapöydän, jonka ääressä voi iltaisin kahvitella lasten mentyä nukkumaan.

Aitona romantikkona Heta löysikin valkoisen ruusukuvioisen sohvapöydän.

636897.jpg

Tältä kaikki ostokset näyttivät yhdessä. Santtu nalle sai vielä ilmapalloja kun oli käyttäytynyt kiltisti.

636908.jpg