Teimme Sinikan kanssa pienen vaihdon. No Sinikan puolelta tämä oli kyllä runsas ja minun puoleltani se pieni ;D Ihan käsittämättömiä ihanuuksia sain!

Huh huh katsokaapas tätä. Niin paljon kaikkea kaunista!

Nämä ovat niiin kauniita. Itse kun en omaa tuollaista virkkaus taitoa, niin olen todella onnellinen saadessani omistaa jotain tällaista. Vihreää hartiahuivia lupailin Känkkäränkälleni, on tuo kyllä niin kaunis, että raaskiko sitä yhdelle noidan kutaleelle antaa. ;D

Ei näitä ihanuuksia pysty edes kuvailemaan. Korsetti on todella kaunis, kuten tuo kristalli valaisinkin. Massailut ihan käsittämättömän upeita! Tuo rikkoutunut kananmuna on niin hykerryttävän ihana! Kirjotusalusta on todella hieno, tuo nitoja on niin aidon näköinen.

Ja nameja ja hunajapurkkeja ja vateja ja kankaita...

ja kaiken kruunasi vielä hellyttävän kaunis kortti!

Ja sitten nämä meikäläisen minimaaliset jutut. Eli rautalankaa ja tyynyjä, niinpä, ei voi verratakaan noihin edellisiin ihanuuksiin.

On se vaan kumma, kun toiselle alkaa jotain rautalangasta vääntämään, niin tuntuu ettei synny muuta kuin epämääräisiä vänkyröitä... ette muuten arvaa miten monta mini munakoria omistan. No monta :D :D eli onpa tullut harjoiteltua :D :D ja aina tuntuu, että jossain on mutka ja venkura. Kynttelikköön kokeilin uutta, eli tuollaisen helmen sijoitin jalan keskelle.

ja tyynyjä :)

Tällainenkin prototyyppi piti kehitellä, eli mini lintuhäkki, jonka sisällä oikea kynttilä. Lyhdyn voi ripustaa halutessaan kattoon tuosta ketjusta.