Kyllä tähän otsikkoon on ihan hyvät perustelut :D

Mieheni, eli ihana mies numero 1, täytti viime vuonna 40v ja tänä vuonna pääsimme sitten ihan kaksin kyseistä päivää juhlistamaan. Valtavat kiitokset ihanalle lapsen vahdillemmme!

1724714.jpg

Eilen tuli sitten hypittyä, pompittua ja paukutettua käsiä yhteen, eikä kukaan tullut sanomaan älkää hoilatko niin isosti :D Omalta kohdalta täytyy tunnustaa, että laulunsanat olivat osittain hakusessa, mutta tämä olikin mieheni juttu, mutta kivaa oli minullakin! Konsertissa oli aivan mahtava fiilis, eikä voi kuin ihmetellä kuinka Bruce jaksoi pomppia, liukua ja pyöriä lavalla. Itsestä kun tuntuu edelleenkin, että on aivan raato pelkästä katsomisesta.... niin ja siitä pomppimisesta ja jne....Tässä siis ihana mies numero kaksi ja jos nyt olikin hiukan hehkutusta, niin selitänpä hiukan. Tämä oli elämäni toinen konsertti, ensimmäinen oli Bocart companyn ilmaiskonsertti Lahden suurkisojen aikaan ja ikää oli silloin jotain 12v. :D Kyllä oli hiukan erilainen meininki..heh! 

Ennen konserttia oli aikaa kierrellä kaupungillakin ja kyllä se Helsinki on upea paikka. Siellähän on nimittäin Kiseleffin talo, jossa on niin paljon kaikkea ihanaa katsottavaa, (että aikaa olisi pitänyt olla kaiken ihailuun enemmänkin), mutta tämän piipahduksen seurauksena kotonamme asustelee nykyään sitten tällainen ihana mies numero 3. Ostopaikka vinkistä lämpimät kiitokset Tiinalle!

1724704.jpg

Kyllä se Taru Astikainen on ihan taikuri näiden nukkejensa kanssa, niin ilmekkäitä nukkeja, että ei voi kuin hämmästellä. Tässä siis Villa Vanillan komea ja uudistunut herra. No tunnustan...eihän tämä tähän vielä jäänyt :D

Eihän näin komean miehen rinnalla, voi käyskennellä ihan minkä tahansa näköinen rouvan kuvatus, joten rouvakin uudistui ;D

1724712.jpg

Kaikki nuket olivat niin taidokkaita, että oli kyllä vaikea valita, mutta tällä nukella on upea vartalo :) kuulostipa hassulta, mutta nuorella rouvalla on tällaiset upeat korkkaritkin jalassa.

1724706.jpg

Jalkojen asentokin on hieno, jotenkin sellainen sopiva tuolilla istuskeluun.

Näille pitäisi sitten osata tehdä vaatteetkin. Ai niin myyjä sanoi, että nukkeja on myynnissä kokoajan ja kesän jälkeen valikoimaa on sitten enemmänkin.

1724703.jpg

Tässä Villa Vanillan valtiaat Jaime ja Rosalie (vanha nimikin sai mennä..heh) Raven

Nukkejen lisäksi ostin nukkislehden stocmannilta.

1724701.jpg

Tässäkin on jo onnea riittämiin, mutta vielä eräs uskomaton juttu, eli arpajaisvoitto, minä joka en koskaan voita mitään..USKOMATONTA! Aivan käsittämätöntä!

1724717.jpg

Ja heti ostoksille :D

1724724.jpg

Tässä siis materiaali täydennystä.

Ja nyt leijun nukkumaan :D