1573098.jpg

Jotkut projektit tarvitsevat oman aikansa toteutuakseen, tämäkin pesupöytä oli niitä ihan ensimmäisiä ostoksia nukkekotiin. Vasta nyt pystyin tarttumaan maalisutiin, kun oli sopiva pesukannu-setti mistä päälle laittaa...niin hyvää kannattaa odottaa :D Posliinijutut, saippua ja pyyhe Reuttersia, pesusieni oikeasta luonnonsienestä leikkaamani palanen. Pyyhkeen renkaan tein korurenkaasta ja helmestä.

1573104.jpg

Hyllyllä verhojen alla on vara pyyheliinoja ja haaveissa olisi joskus saada se pottakin sinne ;)

1573114.jpg

Pesupöydän verhot ovat vaaveleitteni vanhasta lakanasta, sattui sopivasti olemaan tuollaista pikkiriikkistä ruusua niissä.

1573119.jpg

Pesupöydässä hiukan kulunutta ilmettä. Pesupöydän  maalasin kermanvalkoisella maalilla ja  ja somistin tuttuun tyyliin kiiltokuvalla. ;D

Kampauspöytäkin on saanut maalia pintaansa.

1573136.jpg

Somistin peiliosaa vielä vaaleanpunaisella nyörillä ja ruusulla. Posliinit Reuttersia, kultainen pullo itse tehty ruusuhelmestä, korvakorun takaosasta ja välihelmestä vain yhteen liimattu. Lasi joutsen vapputori löytö.

1573127.jpg

Pöytään kuuluva jakkarakin sai maalia pintaansa ja pehmeyttä lisä vanusta. Verhoilin vielä ruusukankaalla ja somistin vaaleanpunaisella nyörillä. Peilistä näkyykin oma ruusukuppini :)