Kesän tohinoissa blogin päivityskin on hidasta, kun päivät menevät niin vauhdikkaasti. Kesällä sen aina huomaa kun koululaisetkin ovat kotona, miten valtavasti tulee pyykkiä ja koko ajan saa olla laittamassa ruokaa. Vaikka on ihanaa, kun ketään ei tarvitse olla repimässä vuoteesta ylös ja kiirehtiä kouluun. Parastahan on vanhimpien lasten kanssa katsoa leffoja, pelata (siis hävitä) shakkia tai muita lautapelejä. Kesällä on myös hauskaa katsella sitä riemua mitä voikukan hahtuvien puhaltelu pienimmille tuottaa. Tarmokasta puhallusta niin, että itsekin hyppää ilmaan. :D Isommat lapset ovat käyneet jo uimassakin, itse odotan kyllä suosiolla vielä hiukan, että vedet lämpiävät lisää.

Siellä Lahdessakin olisi ne nukkekoti tapahtumat, mutta minä en nyt sinne ennätä. Tytär lähtee leirille juuri sinä viikonloppuna ja pikkuherra täyttää 3v, joten tohinaa riittää.

Lahden reissu olisi ollut kyllä kiva! No ehkäpä Mattikin kukkarossa on tyytyväinen, kun ei joudu kokemaan karmeaa kidutusta, vaikka taitaapa niitä kidutus paikkoja löytyä lähempääkin. ;D

1614259.jpg

Sinellistä ostin kanan ja ämpärin. Nuo ruohot on mieheni ostanut Tampereen harrasteessa käydessään, niin kun minä käskin ;D Aika tyyristä materiaalia, joten saa sitten tarkkana olla, mihin laittaa.

Oikein aurinkoista kesää kaikille!