Minä teen useinkin asiat päinvastaisessa järjestyksessä. Tässä nukkisharrastuksessanikin teen asioita hassusti ja taatusti omituisessa järjestyksessä. Mattoja on tullut tehtyä ristipistely tekniikalla, vaikkei koko talosta ole tietoakaan, saatika lattiasta minne ne tulevat....pitää vaan päästä tekemään.

Tyttärelläni on minun vanha lunby, sellainen kökkö versiö, jossa ei ole oviaukkoja tai portaita...kovin on sekin reissussa rähjääntynyt ja monta kertaa uudestaan sisustettu ja laitettu...ensin oli puhetta, että korjaisimme sen, tekisimme portaita, lisäkerroksen, ikkunalasit ja ovet....noooh. Sittenhän asia ryöstäytyi käsistä ja aloimme tytön kanssa suunnitella yhteistä nukkekoti projektia, mutta kun..eihän sekään riittänyt, äidillä siis allekirjoittaneella alkoi tehdä kovasti mieli aivan omaa nukkekotia ja päätimme tehdä molemmille omat. Ja koska tytär on vielä kärsimättömämpi kuin äitinsä (jos mahdollista) niin päätimme aloittaa hänen nukkiksestaan ensin, tuleepahan harjoiteltua siis!

No projekti on edennyt jo aikas mukavaan vaiheeseen. Mieheni kävi työreissullaan samalla materiaalin hankinnassa Minimaailmassa ja takaseinäkin on leikattuna. Taloon tulee kaksi kerrosta +ullakko, sekä kuisti ja parveke.

621013.jpg

Aatelkaas nämä on mieheni soppaamia, ihan pakottamatta kävi..onkohan se tulossa vanhaksi.

621019.jpg

Tämmöisiä kalustehankintojakin vielä..toivottavasti hän on samassa höperyyden tilassa kun minun nukkista aletaan suunnitella....vai tuleekos tästä koko perheen harrastus, kuinka monen mies on innolla mukana minimaailmassa? Mieheni kerää roskiakin, koko ajan kyselemässä, että mitäköhän tästä voisi tehdä....joo hurahtanut on..hmm söpöä!