Jottei tekeminen loppuisi tai tylsyys pääsisi yllättämään, täytyy hyvissä ajoin varautua siihen että tekemistä löytyy. Edellisetkään projektit eivät ole valmiita (vaikka tarvitseeko niiden kokonaan ollakaan? Eikös olekin hauskaa aina lisäillä jotain?!) Niin paikallisen kukkakaupan ikkunassa olen käynyt monta kertaa ihailemassa erästä lyhtyä ja nyt sitten sain sen omakseni.

930719.jpg

Lyhty muistuttaa jotensakin kirkkoa. Sekin olisi muuten aikas hauska roomboksin idea. Pappi saarnastuolissa lipereineen ja kirkkoväki hartaana. Vallasväki etupenkissä ja suntio koputtamassa kepillä nukkuvaa renkiä. Pari pojan koltiaista pelaisi korttia penkillä, vanhojen huivipäisten mummojen juorutessa vieressä jne Ideaa saa vapaasti käyttää ;D..., mutta minun ajatuksenani on itänyt tehdä lyhdystä Joulupukin paja..saa nyt nähdä ennättääkö vielä täksi jouluksi.

930727.jpg

Tällaiset ruutuikkunat on päädyissä ja ajatuksena olisi tehdä toiseen päähän ovi...sitä kuinka sen toteutan ei ole vielä minkäänlaista ajatusta. Toisen isomman ruutuikkunan jätän katseluaukoksi, josta pienimmilläkin tahmatassuilla on kiva tiirailla lyhdyn tapahtumia. Lyhty aukeaa oikeasti tuolta toisesta sivusta, jossa on nuo pienemmät kaari-ikkunat.

930706.jpg

Niin ja tietenkin sieltä kukkakaupasta mukaani tarttui muutakin (on se niin perin kummallista, että aina) Tuollaisia servettejä/nenäliinoja, joissa on iahania pienikokoisia vanhanaikaisia ruusuja ja etualan koukeroinen metalli tuoli.

930710.jpg

Ostaessani tuolia ajattelin sijoittaa tuolin kukkakauppa Violetan kiveyksen päälle, mutta kotona huomasin, että tuolissa on juuri samanlaisia kiekuroita kuin tyttärelleni Nukkelasta ostamassani sängyssä(hauska sattuma), joten luultavasti tuoli päätyy sitten nalleperheelle.

930737.jpg

Mieheni osti minulle vielä Ideaparkissa käydessään. Sinellistä ruskeaa maalia ja Tiimarista vanerisia kylttejä, jotka tulevat sitten ihan muuhun käyttöön eivät nukkisteluun.