Viimeksi nukkekoti kerhossa, teimme Minrin taitavalla opastuksella silkkinauhakirjontaa. Kerhoaika hurahti taas niin nopsasti, joten loppu kirjonta jäi kohdallani koti hommiksi, kirjailuthan sitten teinkin jo iltasella, mutta tänään sain vasta aikaseksi noiden saumojen ompelun ja tyynyn täyttämisen. Tyynyn sisällä on mannaryynejä. R-kirjainhan tarkoittaa tietenkin Raveniä. Nämä korpit, kun pitävät kaikesta rönsyilevästä ja ruusuisesta :)

Ruusuja lähikuvassa, näitä kirjailuja oli kyllä todella hauska tehdä ja ideoitakin jäi hautumaan paljon mieleen. Erittäin koukuttava harrastus tämä silkkinauhakirjonta! :D

Ja Nukkelassa kun olin, niin tietenkin piti ostaa jotain pientä, eli sakset ja lasisen kannun. Katilta sitten kaikki kerholaiset saivatkin keräilylautasen, todella ihanaa!

Olen haaveillut pitkään myöskin uudesta nukkekodista..niin niin niiden kaikkien keskeneräisten ja olemassa olevien tekeleiden lisäksi. Nukkekoti on toivon mukaan todellinen sitten lähi tulevaisuudessa, mutta blogi nukkekodille on jo olemassa ;D ;D ;D siellä ei tietenkään ole vielä yhtikäs mitään, mutta toivon mukaan joskus jotain! :D Tervetuloa piipahtamaan myöskin Villa Marenkiin!!! :)