Tai, no pikemminkin oli ilta ja sataa tihuutti hiukan vettä :P

Varoitus!!! Seuraavaksi on luvassa kamala kertomus ja inhoja kuvia, joita on niin paljon, että pyörryttää!!!

Ja näin se tarina alkaa...

Violetta tarkasteli Villa Vanillan keittiötä. Henkilökunnan puutteen vuoksi hän koki tehtäväkseen huolehtia, että illan tullen, tulet olivat sammutettuina, niin liedestä kuin takastakin. Mielessä kummitteli toisinaan vanhan kodin tulipalo. Vahingosta viisastuu sanotaan, vaikka Molly sanoikin häntä leikillään vanhaksi ja höpsähtäneeksi. (Eihän tässä nuoria oltu kyllä kumpainenkaan)

-"Kulkea nyt tuolla tavalla hiippailemassa yökaudet, muka takkoja ja tulisijoja tarkastamassa...höperö mikä höperö."

Silloin salin puoleiselta ovelta kuului rapinaa ja askelia. Jaahas Mollyko se siellä, oli taas tulossa torumaanViolettaa, yöllisistä hiippailuista. Violettaa pisti oikein hymyilyttämään. Silloin hän näki jotain kauhistuttavaa...

2032515.jpg

Oven suussa seisoi kauhistuttava olento, puristaen sylissään valtavaa kurpitsaa. Iljettävän olennon pienet tihrusilmät, olivat kavenneet ilkeiksi raoiksi, joista se nyt katseli pahansuovasti Violettaa. Hiukset olivat harmaat, hapsottavat ja takkuiset. Mustanpuhuvan hahmon, vänkkyrä hampaisesta suusta kuului ilkeää käkätystä.

Mikä tämä olento oikein on, Violetta kauhistui. Jokin ilkeä peikko, vaiko menninkäinen? Käkättävä känkkä ja taatusti rääkyvä ränkkäkin...jonkinlainen kamala noita-akkako?! Kamalaa!!!

-"IIIK!" Violetta kirkaisi. -"Hush, sinä kamala noita-akka ja pahanilman lintu!!! Häivytkös siitä näyttämästä kamalaa naamaasi, sinä senkin noita-akka!"

-"Mitä? Minäkä muka noita-akka?!" Kuului silloin kiukustunut ääni.

2032400.jpg

-"Siis minäkö muka noita-akka ja kamalan näköinen kuvatus???!!!"

-"Voi hyvänen aika." Violetta sai hädintuskin änkytettyä...mitä tämä nyt oikein tarkoitti? Juuri äsken, hän ihan selvästi näki noita-akan ja nyt hän näki Mollyn..hyvin kiukustuneen kylläkin, muttei nyt sentään noita-akkaa.

2032415.jpg

-"Minäkö siis noita-akka? Olisikohan sinunkin aika hommata ne kakkulat itsellesi, jottet vallan harhoja ala nähdä!" Molly tiuskaisi harmistuneena.

Mutta Violetta ei ennätä edes suutansa aukaista puolustuksekseen, sillä jostain hyvin kaukaa, kuuluu ilkeää käkätystä...

2032389.jpg

-"Kjäh Kjäh Kjäh Kjäää... voi sitäkin mummelia, kjäh, mikä ilme!!! Siinä se taas tuli todistettua, että kun vanhakin nyt joulun lähestyessä nuortuu jne.. niin lapseksi tullaan ja pystytään näkemään meikäläisenkin ihastuttava olomuoto! Voi mikä vitsi! Kylläpä oli taas päivän piristys!"

2032404.jpg

-"Kyllä se keppostelu on sitten mukavaa!"

2032421.jpg

-"Jaahas kotona ollaan! Missähän se armastus oikein on? On nämä viimeviikkoiset työrupeamat olleet molemmin puolin niin työntäyteisiä, ettei tässä ole edes  ennättänyt kotona käymään, saatikka oman mussukan iljettäviä kasvoja ihailemaan."

2032535.jpg

-"Hetkonen, ensin tämä kurpitsa taijotaan jonnekin...puf..no niin, Halloweeni se sitten on taas ohi ja olikin lystiä, voi sitä kepposten määrää, tuskin maltan odottaa, että Joku tästä kuulee...jaa eipä taida olla kotosalla."

2032426.jpg

-"Mutta mitäs kummaa täällä on tapahtunut? Täällähän näyttää vallan toisenlaiselta...jaahas se Jokuhan on tietenkin käynyt asialla ;D Tuohon on nyt ainakin ilmestynyt jokin kynttelikön kuvatus.

2032451.jpg

Kylläpä se onkin ihanan venkura ja voi miten sapettevat kynttilät, ai että tuosta kun steariini valuu ruokapöydän ääressä istujan päähän..siitäpä tulee vallan lystiä. Jokullakin kun on niin komea kalju, siihenhän se steariini valuessaan oikein sihahtaa! Kjäh kjäh kjää!

2032453.jpg

-"Lieneekö hyllyynkin tullut täydennystä, no otappa tuosta suloisesta sekamelskasta mitään selkoa."

2032497.jpg

-"Ahaa tuo hylly nyt ainakin on uusi tai Jäynäsen jostain varastoistaan kaivelema...täytyykin pitää pahaa porua, kunhan näkee...että tällä tavalla on muistanut tavaroitansa tunkea, yhteiseen huusholliin...ihan iljettävän ihanaa!

-"Mitä, Synti-pukkiko se siinä napostelee kakkua. Ovatko ne kehnot antaneet sinulle vuoden vanhaa, homeista kakkua...höh, ihanhan se olisi ollut vielä hyvää kahvipöydässä tarjottavaa. No siitäpä nyt hoksasinkin, mitäs keljua nämä kahvikalustot oikein ovat, etteivät vain, sitä mitä luulen..."

2032409.jpg

-"Hirvitys sentää, olin ihan saada suloisia puistatuksia, eivät ne olleetkaan sitä mitä kauhistelin, kannun pohjassakin lukikin Pilda...taitavatkin ollakin sitä Toope Finnisen mallistoa, hän kun on kuuma nimi noita piireissä...Jokuhan tietenkin on, tämänkin kamalan ja kolhuisen kahvikaluston meillekin hommannut."

2032479.jpg

-"Oi oksetus sentään tätä inhaa lemua..mikä voi tuoksua näin merkillisen mukavalle! Ah..täällähän porisee liedelle unohtunut ja pohjaan palanut pöperö..jaa muutama luukin siellä näkyy pilkottavan. Onpas Joku ollut höveliäällä tuulella, että oikein luita soppaan, kyllähän se vesikin olisi pohjaan palanut, kun olisi vain aikansa odotellut."

2032493.jpg

-"Bula bula, örk örk!"

-"Mikä se oli?"

-"Siis mikä tämä nyt taas on, ei ole totta, taas uusi lemmikki!!! Entisistäkin on niin risovaa riesaa. Eikös se Joku taas muista, että saan näppylöitä ihmisistä, ovat ne niin yli söpöjä ja kamalan kilttejä."

-"Bula bula, pölpötin pöl!"

-"Oletkos siinä mäkättämäti...ah tämä veitikka taitaakin olla se puuttuva rengas, oi minkä jäynän se siippa onkin taas mennyt keksimään...oikea emä jäynä, siellä ne ihmisten kuvatukset taas mullassa ja hiekassa möyrivät ja etsivät esi-isiänsä..kjäh kjäh kjää!! Kovasti näyttää elossa olevan! Mainio jekku kerrassaan.

2032492.jpg

-Kas korppiseni, oletkos saanut inhoja ystäviä itsellesi, oikeita lepakoita. Mutta mikäs hökötys se täällä nurkassa töröttää, ei voi olla totta! Jonkinsortin pesunurkkaus, likaämpäri lemuaa kyllä suloisesti ja vadissa lilluu inhaa limaa..Joku on ottanut taas kaiken huomioon ja jättänyt pesuvedetkin  poistamatta, partakarvoista nyt puhumattakaan.... vaikkei sille taida parta oikein kasvaakaan, niin eihän se pahoille.

2032438.jpg

-"Hu huu..onkos se Riesa siellä yläkerrassa?"

2032431.jpg

-"Akradadakra ja simbsalabim, pottaan tein tuotteet ja housut kadotin. Litsin ja lötsin, tättärätää, kakkua syön, se kun, niin iljettää. Pollean pollasi kovaksi teen, pää on vain luuta ja tukkas harvenee. Älysi sulla, loista enää ei, ilkeä Riesa, sen kun sulta vei!"

-"Ahaa, olethan sinä täällä!"

-"Älä häiritse, minulla on tärkeä läksy kesken!"

2032450.jpg

-"No en en..ruokin vain tämän lihansyöjä kasvin.

2032447.jpg

-"Ai että hapsottava tukkainen, Kamalia täti. Hän se oli sitten noitien noita..kunnes söi pieniä kiviä, rusinoiden sijaan ja tikahtui kiukkuunsa. "

-"Onko sinun äiti ihan pakko häiritä ja pölpöttää kokoajan!"

-"Tietenkin on, otan nämä äidilliset velvollisuuteni hyvin vakavasti, äitien velvollisuus ja etuoikeus on, häiritä lapsiansa läksyn teossa, antaa vääriä vastauksia kysymyksiin ja kirjoittaa nimensä aresti-lappuihin ja koepapereihin niin epäselvästi, että opettaja varmasti luulee niitä lapsen itsensä raapustamiksi väärennöksiksi."

-" Äitien tulee kokoajan kysellä ja udella mitä olet tehnyt, mitä sinulle kuuluu ja mitä olet syönyt koulussa...niin... ihan lapsen raivostumiseen asti. Ketäpä äitiä ne oikeasti kiinnostaisivat, mutta niin kuuluu vain tehdä! Heidän tulee marista sinun jokaisesta heitteille jättämästäsi tavarasta ja voivotella kuinka raskasta on ollut raahata likaisia sukkiasi pyykkiin, vaikka oikeasti olisivatkin istuneet sohvalla, syöden sappi-suklaata ja töllöttäneet tv:stä Kamalia ja muhkeita."

-"Vai niin sitten."

2032529.jpg

-"Mutta onkos Joku pessyt täällä pyykkiä...kamalaa!!! Mikään ei ole iljettävämpää kuin puhtaan pyykin tuoksu..ei mutta hetkinen..nuuh! Kyllä nämä taitavatkin haista ihan sukka hielle ja lialle...onhan se Joku tietenkin muistanut ripustaa likaiset kalsarinsakin tänne.

2032522.jpg

-""Taidan kurkata vielä tuonne torniinkin, jokohan Frank-.setä olisi sopivan muumioitunut. "

2032442.jpg

-"Oih miten inhoja tavaroita tännekin on ilmestynyt, on pulloja, puteleita, karttoja ja kaikenlaista kamalaa roinaa. Voi kuinka mukavasti tuo kattoparrukin tärähti ohimoon..ettei täällä olisi liiankin valoisaa."

2032444.jpg

-"No tuo ei ainakaan ole Frank-setä, vaan jonkinlainen kamala kimaltava patsas, loistaa niin, että simiä kirvelee..sen vuoksi saakin kököttää täällä, poissa silmistämme.

2032445.jpg

-"No siinähän se Frank-setä onkin, oikein on mukavasti muumioitunut, ei kyllä ihan äkkiseltään edes erota tuolta luiden ja pullojen seasta."

-"Mutta mikäs se oli narahtiko ovi? Kuulinkos oikein vai ovatko nuo, Jonkun askelia "

2032396.jpg

-"Hei ärsyttävä armaani, olikos sinulla riepova ikävä jo minua?...Voi et uskokaan mitä kaikkia jekkuja olen päässyt tekemään! Et kyllä ikinä arvaa.... yhdessäkin kartanossa oli sellainen mummeli ja sille minäkin tein aikamoisen kepposen, vaikkei se niin toimenkuvaani kuulukaan. Pitäisi ehkä ammattiliiton kanssa puhua, jonkinsorttisesta palkan korotuksesta...ehkä ne siellä ammattiliitossa voisivat taiteilla niitä hämähäkin verkkoja...niitä kun ei täällä ole yhtäkään..aina vain tuumataan, että sitten kun on valmista. Kun kuulemma sitä ja tätä kalustetta vielä ollaan vailla, voitko kuvitella...Minusta kun täällä on niin paljon kaikkea taituroivaa taikuutta ja joutavaa rompetta...Niin ja nuo Kauhu swapin tavaratkin, voitko löytää mistään mahtavampia..no et tietenkään!!!......No! Mikset sinä sano mitään? Niin että onko ollut ikävä?...Kuulitkos sinä mitään ,mitä minä olen sinulle puhunut? Äläkä siinä nyt vain myhäile...no, kuulitkos sinä....?!....."