Joulu tuli ja meni taas niin valtavan nopeasti, ettei sitä oikein haluaisi edes uskoa. Paljon jäi asioita tekemättä ja laittamatta. Kuustakaan emme kotiimme laittaneet, sillä vietimme joulun mummulassa. Nukkekodin joulukin ja pukin pajan näpertely jäivät muiden asioiden jalkoihin, mutta onneksi nukkekodissa voi olla joulu, vaikka aina ja koristeluja tehdä ympäri vuoden.

Paljon onkin teidän ihania blogejanne tutkittavana, mitä kaikkea joulukalenteristanne on paljastunut tai mitä minirintamalla on tapahtunut. Taas saa huokailla ihastuksesta ja inspiroitua!

Joulun paras lahja on, kun autoillessa viiden lapsen kanssa, voi huokaista helpotuksesta, kun matka on taittunut kommelluksitta. Aina tulee ihmeteltyä, minne ihmisillä on niin hirmuinen kiire!

Joulun paras lahja on myöskin, se kuinka lapsukaiset aukaisevat riemusta kiljuen joululahjojaan. Eikä omallakaan riemulla ollut rajoja, kun paketista löytyi aivan ihana nukkekoti kirja!!!
2185886.jpg
Tätä kirjaa ei voi kuin hehkuttaa!!! Aivan mahtava!!! Kirja täynnä ihania kuvia, mielenkiintoisesti kerrottua historiaa ja niitä ideoita!!!

2185889.jpg
Tästä inspiroiduin erityisesti! Todella upea huone, tuo pesuteline on kyllä ihan mahtava oivallus ja tuollaista teko ovea (mustaksi maalattua seinää), jonka edessä oviverho, sellaisen tahdon minäkin nukkekotiini!!!