1201311.jpg

Villa Vanillan ja Nalletalon valmistamisen ja sähköistämisen vastapainona on hauskaa puuhailla muutakin. Pitkästä aikaa siis tällaista. Huonekalut ovat valmistavaroita. Sänkyyn kuuluvat portaat odottavat vielä maalaustaan, mutta rungon olen saanut maalattua ja koristeltua ääriviiva tarroilla. Sängyssä on uudet vuodevaattet ja tietenkin vihreät ja muumiaiheiset. Kerros-sänky tulee Nalleperheen pojan huoneeseen. Pidän valtavasti tuosta muumikankaasta, kun siinä on nuo juuri sopivan kokoiset muumikuviot. Kankaat olen ostanut joskus Eurokankaasta.

1201315.jpg

Vuodetekstiilit tein vanhojen tekstiilien pohjalta, joskin tyynystä tein isomman, enkä niin tönkköä. Patja on pahvin ympärille liimattua vanulevyä ja kangasta.

1201323.jpg

Tällainen kaappi tulee sitten Nalletalon kuistille. Maalina ruskeaa ja kullan väristä akryylimaalia. Koristeina ääriviivatarroja.

1201319.jpg

Kovin on tyhjän näköistä vielä kaapissa ja voi kestääkin pitkään tämän kaapin täyttäminen, sillä tytär ehdotti, että kaapissa olisi Nalleperheen varavaatteet. Siis paljon sellaisia vaatteita, joita voi oikeasti pukea ja riisua. Jotta Öh! :D

Tästä voit käydä kurkkaamassa miltä huonekalut näyttivät ennen, ovat siellä ostoksien lopussa.