1155721.jpg

Tässäpä muutamia tonttuilujani :D elikkäs ompelemiani joululahjoja.

 Nämä patalappu ja patakinnas menivät Appi-ukolleni. Patakintaan ja lapun sisällä on kaksinkertaista froteeta. Koristeena applikoidut nimikirjaimet lahjan saajan mukaan. Patakintaan tein reilunkokoisen, jotta sopii miehen käteen paremmin.

1155731.jpg

Tämän meikki/toilettipussukan tein ihanalle sukulais tytölleni. Pussukassa on vuori. Yläreunassa vetoketju ja somisteena mustaa pitsiä. Applikoinnit ja tekstit, sitten lahjan saajan mukaan. Toivottavasti ovat IHANAT!! ;D

1155739.jpg

Tässä pussukka vielä takaa.

1155748.jpg

Tämä toinen meikki/toiletti pussukka meni tonttujen mukana sitten loistavalle kummitytölleni, joka valaisee päivän :) Tässäkin pussukassa vuori, somisteena pitsiä ja saajan mukaiset tekstit ;D

1155743.jpg

Tässä pussukka vielä takaa. Tässä vaiheessa pussukat oli vielä silittämättä, kun piti ottaa kuva ennenkuin unohtuu. heh

1155768.jpg

Reippaalle kummipojalleni ompelin sitten hieman erilaisen jumppapussin, eli mitä paremmin on muistanut ottaa jumppavaatteet mukaan, sitä paremmin rahasäkki pullottaa. Tekstit olen applikoinut kankaalle ja yläreunassa kiristys nyöri.

1155778.jpg

Toiselle kummitytölleni ompelin sitten laukun, jonne voi laittaa kukkaron lisäksi ne kaikki harkiten ostetut ihanuudet ;D Applikoinnin olisi tarkoitus esittää tyyliteltyä koiraa. Kuvion olen osaksi kiinnittänyt koneella ja käsin. Wuf tekstin kirjoin käsin. Kassissa on vuori, jotta kestää pesua ja käyttöä.

Kaikkien pussukoiden sisällähän tietenkin vielä jotain ostettua pientä. Mallit, ideat ja kaavat omakeksimiä. Toivottavasti ovat lahjan saaneille mieleisiä. Hauskaahan olisi tehdä enemmänkin itse tehtyjä lahjoja, kun aika vain riittäisi.