Kauan aikaa sitten esittelin taikataikinasta tekemiä leipomuksiani ja nyt vasta leipomukset ovat saaneet "kypsennyksen" pintaansa. Näyttivätkin pitkän aikaa niin raaoilta. Tällaisilta näyttävät nyt akryyli maalauksen, vaniljasokerin, korppujauhojen ja kardemummalla, sekä perunajauhoilla sotkemisen jäljiltä ;)

1645540.jpg

Olipas muuten vaikeaa saada oikean näköistä pintaa, tätäkin maalausta saisi harjoitella enemmän, reikäleivätkin näyttävät hiukan palaneita....tai sitten kokilla sattui vaan tuo erä hiukan kärähtämään, niinhän se taisikin olla ;D

1645541.jpg

Tässä ...auts!...korvapuusteja. Sisällä oikeaa kanelia, päällä liimaa ja vanilja sokeria.

1645545.jpg

Tässä laskiaispullia, päällä akryylimaalia, liimaa ja vaniljasokeria. Välissä pikasilotetta. Toisessa korissa jonkinlainen bostonkakun viritelmä, päällä akryyliä, liimaa ja kardemummaa. Samassa korissa sämpylöitä, joissa akryylin ja liiman lisäksi hiukan perunajauhoja. Takana unelma kääretorttu, akryylimaaleilla maalattuna ja liimalla ja vaniljasokerilla koristeltuna.

1645550.jpg

Tässäpä leipäpuolta, eli rukiista reikäleipää, vaaleaa vehnäleipää ja monivilja ja kauraleipä. Näissä myöskin sitä akryylimaalia, liimanpäällä perunajauhoja tai korppujauhoja.

1645557.jpg

Reikäleipien yläpuolella on kaksi vehnäleipää jo valmiiksi viipaloituina.

1645562.jpg

Lopuksi vielä munkkeja.

Leipäkorit olen väkertänyt aikaa sitten Nukkemaailman Teijan ohjeella, eipä ole tullut aiemmin esiteltyä, kun ei ollut mitä niissä esitellä ;D Posliini astian olen ostanut Nukkelasta Tampereelta.