Kivoja löytöjä on tullut myös tehtyä myös näin kesällä..tässä kaikki kertapompsissa kun nämä päivitykset tahtovat junnata perässä. Koneelle ei ole taas oikein ehtinyt, ei nukkistelujakaan ole tullut tehtyä kun muut hommat kuten leikkimökin maalaus ja muut projektit ovat vieneet kaiken ajan, mutta tässä siis shoppailuja.

697864.jpg

Osa näistä ostoksista, muokkauksen jälkeen sai paikkansa sieltä hää-roomboksista (mutten voinut etukäteen oikein esitellä, ettei salaisuus olisi paljastunut). Nämä ovat siis Tiimarista. Linnunpönttöäkin olen jo alkanut työstämään..jospa joskus valmistuisikin. (Aivan ihania koriste linnunpönttöjä, sisustustavaroita ja pajutuotteita kannattaa käydä ostamassa tai vain ihailemassa Marjamäen Pajutilalla (Hanuri-Topin tie 35, 36200 Kangasala), jossa myös pajusta tehty suuri kirahvi ja Eiffel-torni..ihana paikka :) )

697869.jpg

Tässä ostoksia Sinellistä, joista osa päätyi myös hää-roomboksiin, täytyy kyllä sanoa, että ihan hirvitti noiden ruusujen ostaminen...hirveän kalliita, mutten nyt kerennyt alkaa opettelee niiden väkerrystä.

697879.jpg

Tässä  vielä kuvia ihanuudesta (jonka kuva onkin vilahtanut jo aiemmin), jonka löysin Ideaparkin pussukka liikkeestä...pillerirasiahan se oikeesti on, mutta päätyy nukkikseen.

697883.jpg

Tällainen maalaus kannessa.

697875.jpg

Tässä avattuna....niin ja ei tietoa millaiseen käyttöön päätynee...voiskohan siinä olla hepeneitä..hmm