Tässä kuvia kodissamme olevista kalentereista.

1120963.jpg

Tässä jo perinteeksi muodostunut piparikalenteri, joka on aina hieman erilainen.

 Tänä jouluna pipareina on mekkoja, hattuja, laukkuja, kenkiä ja takkeja :D Idean pipareihin sain Kotivinkki lehdestä (uusimmasta jouluherkut numerosta 17b/07), kaavaa ei valitettavsti lehdessä pipareihin ole, mutta s.27 kuvasta minäkin inspiroiduin ja tein kaavat leivinpaperille itse. Kengät ja takki omaa ideointia. Alunperin piparikalenterin bongasin muistaakseni Tila ohjelmasta. Ensi vuonna täytyykin tehdä kaksipuoleisia pipareita (koristeet molemmilla puolilla) niin tulee näyttävämpi. Kelvannuthan tämä on joka vuosi näinkin :P, mutta ainahan saa ideoita kehitellä ja parannella. Parastahan tässä kalenterissa on tuo ihana tuoksu.

1120971.jpg

Tässä tällainen pukki kalenteri ja muistaakseni malli oli sinä osaat lehdestä? Tänä vuonna tytär tuumasi, että pukilla on silmät väärin ja no niinhän ne näkyy olevankin..höh! Pukki parka on tiiraillut jo ainakin 13 vuotta maailmaa silmät nurin päin..voi voi! :)  Voisippas muutenkin retusoida kalenteria, kun taskut alkaa repsottamaan, niin kun joka päivä kaikki taskut täytyy 2-vuotiaalla tutkia, jos sattuisikin olemaan niin että ylläriä olisi piilotettu useampaankin taskuun :D Tämä kalenteri on siis pienimpien veijareiden yhteinen ja isommilla on uusi laatikko kalenteri.

1126388.jpg

Tässä osa uusimmasta kalenterista. Talo ja koti lehdessä vuonna 2005 (nro: 12 s.16) oli kuva laatikko kalenterista ja sieltä asti idea on kytenyt mielessäni ja tänä vuonna sen sain sitten vihdoista viimein toteutetuksikin. Kuvaakin vasta nyt kun arvonta palkinto on julkistettu, eli samalla idealla toteutin palkintorasian. Rasiat ovat siis niitä Tiimarista ostamiani (tähti, neliö ja ympyrä laatikoita), jotaka olen sitten vain erivärisiksi maalaillut, somistanut kiiltokuvilla, vintagekuvilla, paljeteilla , pitseillä, nauhoilla, napeilla ja erilaisilla teksteillä. Lopuksi olen tehnyt laatikoille vanhennus käsittelyn ja lakannut, jotta kestäisi käytössä.

Näiden lisäksi kalenterita löytyy tietenkin vielä kuva ja suklaakalenteri muodossa...kyllä ihan höperön hommaa ;D