Villa Vanillan rakentelu on ollut aika vaiheessa, hiukan maalia olen vain ennättänyt sutia pintaan. Mutta mielessä pyörivät tietenkin, mitä hurjimmat suunnitelmat ja visiot. Tuskin niistä kaikki toteutuvat, mutta hauskaa on suunnitella ja haaveilla. Eräs haaveeni toteutui tänään, kun postilaatikossa odotti tällaiset Dolorekselta tilaamani ihanuudet.

1274291.jpg

Eivätkö olekin ihania! Minähän täällä suorastaan leijun ;D Nämä ovat siis mieheni kihlajaispäivä lahja minulle. Tilatut tuotteet tulivat ennätys nopeasti ja lisänä oli vielä nuo korit : )

1274295.jpg

Miehelläni on työ, jossa saa reissata milloin missäkin. Vasta tuli Itävallasta ja kohtapuoliin lähdössä ison rapakon taakse. Siinä kun viikon häärää viiden lapsen yksinhuoltajana, arvostus kaikkia yh-äitejä ja isiä kohtaan nousee atmosfääreihin. Tuliaiset ovat tietenkin kivoja :) ja tällainen pikkuinen vaakuna pinssikin on minulle suuri aarre.

1274298.jpg

Kirpputoreilla käynti on kivaa, varsinkin jos löytää jotain pientä ja mahdollisimman halvalla. Tässä kasa nappeja = jälkiruokakulhoja, kukkakoristeiset korvakorut = kukkamaljakot tai hajuvesipullot ja pieni posliini nalle, joka löysikin heti paikkansa nalletalon pihalta. Täytyyhän nalletalossa olla puutarha nalle :)

1257226.jpg

Toiselta kirppikseltä sitten tällaisia, joista pikkuauto ja kananmuna kennosto (avaimenperä) löysivätkin jo paikkansa nalletalosta.

Ja täytyy sanoa, että kyllä onkin ollut hidas netti tänään, kuvien siirtämisessä meni kaksi tuntia. Mutta tulipahan samalla silitettyä iso kasa pyykkiä, niin kun se kuivuri sanoi sitten sen työsopimuksensa irti. Niin onhan siinä omat riskinsä, kun kotona asustelee Joku Jäynänen.