Aikaa on mennyt Nalletaloa rempatessa ja flunssan kourissa, en edes muista milloin viimeksi olisi ollut näin järisyttävä yskä ja nuha. Kuvia ja tekstejä tulee siis päivitettyä ajan ja voinnin mukaan.

Syyslomaa näillä seutuvin ei ollut kuin viimeviikon torstai ja perjantai, mutta ennättihän tuota jotain shoppaillakin.

Kirpparilta löydettyä pientä.

1010583.jpg

Napit ovat oikea löytö..näistä saa vaikka mitä...kakluuniin tuhkaluukkuja..jne. Kissa avaimenperä taitaa olla oikeaa turkista (sekös kismittää). Tämä surkean näköinen, heitteillejätetty katti saa kuitenkin trimmauksen (voi katti parkaa) jälkeen paikkansa Violettan hellästä hoivasta.

1010561.jpg

Tiimarista ostin aaltopahvia ja papereita nukkekotia varten, sekä jotain kimallus paperisilppua (mitä lieneekään) joulupukin pajaan materiaaliksi.

1010568.jpg

Tiimarista olivat loppuneet ne ale bambu-tabletit :(  vapaa valinnasta ostin sitten tällaisia, mutta eivät kyllä ole niin hyviä..vääntyilevät purettaessa. Servetit ostin tapetiksi nalleperheen makkariin. Tapetoiminen onnistui aika mukavasti, mutta värisävy oli tosi huono, joten ne on raapattu pois seinistä. (Hirveä homma, vaikka kastelinkin servetit kauttaaltaan)

1010550.jpg

Rihkama nimisestä puodista ostin sitten tällaisen setin, jota muokkailen ja maalailen paremmin Nalleperheelle soveltuvaksi. Kerros-sänky on aivan ihana. Vaatekaappi löytänee paikkansa Nalletalon kuistilta. Nämä tavarat ovat olleet jo kovasti leikeissä mukana. Kakasi vuotiaammekin on ollut innokkaana laittamaan nalleja nukkumaan, vaikka on niitä yritetty tunkea kaappiin, yöpöydän ja lelulaatikonkin sisälle :D