Täälläpä kukkii jo Krookukset ja tulppaanin varretkin on komeita :P Linnut laulavat keväisiä laulujaan ja pihassa on saanut jo haravoida! Niin ja apteekista on saanut selkä kierona kantaa lapsille jos jonkinlaista troppia lepän kukinnan vuoksi ja kenkäkaupasta, joka toiselle ainakin uudet kumpparit tai lenkkarit.

Osan villa ja toppavaatteista olen jo pessyt ja kiikuttanut kellariin. Ihanaa kun pienille ei tarvitse pukea niin paljon vaatetta päälle! Mutta ovat kaikki ryökäleet kasvaneet niin, että kevät takkeja ja muita kamppeita saa ostella, vaikkei kukkarossa asustelevan Matin mielestä oikein voisikaan. (Niin ja aina ne kasvaa nuo lapsetkin niin, ettei edellisen kevät takki ole sopiva kesällä, vaan sitten keskellä talvea)

Tulevan kevään piristykseksi ompelin sitten itselleni uuden laukun, Tildan tyyliin. Naisellahan ei voi koskaan olla laukkuja liikaa!!! Tätä laukkua olen sitten päässyt jo ulkoiluttamaankin :D vesisateeseen :D

1447662.jpg

Iki ihana kangas Eurokankaan ale kankaista! Kassin kahvat kirpparilta  ostamastani laukusta. Mansikoita piti sitten tehdä kankaan innoittamana tuohon kylkeen killumaan...ja eivät paina paljon : )

1447680.jpg

Ja vielä jotain mansikkaista...eli mansikka avaimenperä :D

1447689.jpg

Ja eipä tullut suorat ompeleet ei, mutta nämä mansikat onkin tehty 1 vuotiaan istuessa vieressä häsläämässä. No ovatpahan ainakin muistorikkaat :D ja persoonalliset!