Olen yrittänyt ahkeroida kukkasten parissa koko viikonlopun ja syntynyt on myös muutama puukin. Violetan kukkakuppa onkin siitä erikoinen kauppa, että siellä (ainakin tällähetkellä) kukkivat yhtäaikaa niin kevät kuin syyslajikkeetkin....lieneekö syynä lannoitteet, ilmasto vai hellä hoito :D

916895.jpg

Paavalin kukka eli Saint paulia. Kukat kuviolävistäjällä (pienin kuvio) tehtyjä kukkasia, liimattuna rautalangan päähän. Keskuksen maalasin keltaisella akryylimaalilla. Lehdet maalarinteippiä maalattuna. Ruukku hammastahnan korkki maalattuna ja sisällä tuttua itsestään kovettuvaa savea, liimaa ja kahvinporoja.

916898.jpg

Hyasinttejä. Kukka osat valmis kimpusta irrotettuja, lehdet maalarinteippiä. Ruukut astmalääkkeiden korkkeja, maalattuina. Ruukun sisällä savea, liimaa ja sammalta.

916899.jpg

Pelargonia. Lehdet maalarinteippiä. kukat kuviolävistäjällä leikattuja erikokoisia osioita toistensa päälle liimattuna. (aikas räjähtäneen näköisiä) Ruukku astma lääkkeen korkki maalattuna ja pitsillä sekä niinirusetilla somistettuna. Ruukussa savea, liimaa ja kahvinporoja.

916901.jpg

Tyttäreni idean innoittamana koitin minä myöskin lahjapaperista tehtyjä kukkasia. Etualan kukat omaa ideointia...voisivat olla vaikka Balkaninvuokkoja? Ruukku shampoo pullon korkki maalattuna ja koristeltuna. Ruukun sisällä tutut savi, liima ja sammalainekset.

929768.jpg

Pari puksipuuta. Ruukut maalttuja hammastahnan korkkeja (isoja). Varsi silkkikukista katkottua paksua muovipäällysteistä rautalankaa, jonka vain maalasin. Ruukussa itsestään kovettuvaa savea, johon puunrunko oli kätevä tökätä. Ruukussa liimaa ja sammalta. Yläosa poron jäkälää (mummulasta), jonka akryylimaalein maalasin.

929772.jpg

Muotoonleikattu Tuija. Ruukku Ajax yleispesuaineen korkki maalilla tuhrittuna. Ympärillä pitsiä ja silkkinauhaa. Tuijan runkona silkkikukkien paksua muovipäällysteistä rautalankaa maalattuna. Yläosa itsestään kovettuvasta savesta muovailemani ja sammaleella päällystämäni. Lakkasin sammaleet vielä hiuskiinteellä. Ja somistin kapealla nyörillä ja tyllistä tehdyllä rusetilla. Ruukussa savea, liimaa ja mannaryynejä, joista maaluksen jälkeen tulikin tosi hauskan näköisiä. Kiitokset vain Hannalle ideasta!!! Piti koklata ensin tähän!