Kirpputoreilla kiertely on virkistävää, piristävää, terapoivaa, mielenkiintoista ja saa hyvälle tuulelle :)) Tietysti jokainen löytää hyvät perustelut omalle riippuvuudelleen, olipa tämä sitten mitä tahansa :) Vaikka minäkin olen tällainen satunnais kävijä, koskaan ei tarvitse tyhjin käsin kotiin palata.

Tämä pikku opus, Tanska Norja sanakirja sai kyllä hymyn huulille, ihan huippu löytö. Ei nyt ihan nukkekodin asukkaan käsissä pideltävää mallia, vaan sellainen joka on jossain telineessä aukinaisena... niin voin jo nähdä silmissäni. ;D

Korvakorut ovat tietysti ilmiselvät tarjoiluvadit :)

Tässä vielä kirjan kokoa.

Ja sisältöä.

Tämmöisiäkin löytöjä on tullut toisella kirppari kierroksella tehtyä. Hummani hei, hummani hei ja kulhosta tai mikä lienee tulee oiva pesusoikko, vanha rintarossi päätyy joko peilin tai taulun kehyksiksi.

Kolmannen kirpparikierroksen löydöt ovat sitten tässä. Jonkin sortin kreikan tuliainen varmaankin, avautuvien ovien takana on peili. Tälle tiedän jo paikan, mutta siitä lisää myöhemmin tuolla Villa Vanillan puolella.

Ovet ovat hiukka liian matalat nukkiskokoon nähden (1:12) mutta ajavat asiansa. Joutuvat pieneen tuunaukseen.

Kirppikseltä löytyi myös mukava joukko Kiinalaisia sotureita ja jonkinsortin matkamuisto taulu.

Kaunista syksyä kaikille ja lämmin kiitos kaikille blogissa vierailleille ja kommenttinsa jättäneille. Ihanaa että joku jaksaa täälläkin käydä, vaikka postaukset ovat harvakseltaan ja vastaamiseni tai omat vierailuni aikas olemattomia. Kiitos olette ihania! :)