Aikaa on taas vierähtänyt kotihommeleissa, mutta jotain on tapahtunut kukkakaupassakin.882147.jpg

Sammaloituneen ilmeen aikaan saamiseksi sai kyllä pähkäillä pää sauhuten. Ihan itsestä saaduista ideoista sitten koitin jotain säheltää. Yritin kaikenlaisia lehtisilppuja ja sahanpuru jutskia. Ne olisi pitänyt varmaankin ensin maalata ja sitten liimata paikoilleen, mutta malttamattomana ihmisenä tein ne sitten juuri toisin päin. Pihalla hyöriessäni huomasin sitten omenapuissa kasvavat pienet sammal ja jäkälä ryppäät ja päätin sitten niitäkin kuivaamisen jälkeen käyttää, muiden kokeilujeni lisäksi.

882148.jpg

Kivijalan tein munakennostosta repimistäni, taitelluista ja vesi/liima seoksella paikoilleen liimatuista paloista. Mieleisen värisen kiveyksen aikaansaaminen oli myöskin hankalaa, mutta tähän viidenteen kokeiluun aloin olla jo tyytyväinen.

882152.jpg

Oikeat sammaleet näyttävät ehkä liian suurilta mittakaavan nähden, mutta ovat kuitenkin paremmat kuin mitkään muista viritelmistäni ja kyllähän sitä kiveyksien välissä voi kasvaa kaikenlaisia kivikkokasvejakin.

882158.jpg

Kattokin on sammaloitunut ajansaatossa.

882163.jpg

Tässä taas lisää kuva pläjäyksiä.

882171.jpg

882175.jpg

Nukkelasta ostamani kassakonekin sai patinoituneen ja tummuneen värityksen pintaansa. Kassakoneesta huolimattomasti pursuavat vanhat rahat on miniprinteistä.

882179.jpg

Ruusut ovat hää roomboksista ylijääneitä. Lasimaljakko on alunperin ollut kuumemittarin suojakotelon korkki. Veden tein kontaktiliimasta ja sokerista. (Oispa hauska tietää kuinka sitä aidomman näköistä oikeesti tehdään)

882184.jpg

Ruukkuja olen myös maalaillut ja somistanut rautalanka pätkillä tai pitsillä. Kolme taaimmaista ovat (tyttäreni käyttämistä) astma lääkkeiden korkkeja ja etummainen lasten taikuri setistä. (jonka muut osat ovat menneet rikki tai hukkuneet)

882186.jpg

Oikenpuoleisen kukan ruukkuna on hammastahna putkilon korkki maalia pintaansa saaneena. Multana kahvinporoja ja kukkana maalattua poronjäkälää. Vasemmanpuoleisen kukan ruukkuna on korvakuumemittarin suppiloiden säilytys jutska maalattuna. Kukat ostin kirjakaupasta, leikkelin niitä vain pienemmäksi. Lisäksi sinisiä heteitä, helmiä rautalangassa ja kuitua niin asetelma on valmis.

882252.jpg

Kukkakaupan hyllyynkin on ilmestynyt tavaraa. Ylimmällä hyllyllä on asetelma ja kortteja. Toisella hyllyllä koristeellisia linnunpönttöjä. Pöytätasolla onkin istutus hommelit kesken. Multa kahvinporoja ja siemenet unikon siemeniä. Ruukku puuvalmis Tiimarin ruukku. Vasemmalla laatikossaan siemenpusseja. Hyllyissä on myös hintalaput ;D

882285.jpg

Pöytätasollekin tulee vielä työhanskat.