1075188.jpg

-"KJÄH KJÄH KJÄÄ! Mitä suloiset tihrusilmäni näkevätkään, täällähän ne kaipailemani saappaat ovat! Turhaan yrittivät piilottaa..taisi olla se 2-vuotias vintiö varmaankin taas asialla, juuri hän joka paijailee minua ja sanoo Tättätääksi....niin kaikkea täällä saakin kestää!

1075180.jpg

-"Häh häh hää, nyt vain nauhat auki!

1075182.jpg

-"No niin sitten kengät jalkaan...HA HAA!!!

1075198.jpg

-"Nooo niih, KJÄH kJÄH KJÄÄ! Nytpä saan kävellä kopsutella ja metelöidä! Kopsuti kopsuti....

1075204.jpg

-"HÄ hää! Oikein antoisaa lasten oikeuksienpäivää vain minunkin puolestani! Muistakaapa, että lapsillakin on oikeus Känkkäränkkäpäivään... sen lainpykälän ovat vain ryökäleet unohtaneet!

Kenkä idean sain, yllätys yllätys Annikalta. Suuret kiitokset!!!

Ohjetta olen vain muunnellut Känkkikselle soveltuvaksi, eli kengän pohjan muotoilin kapeammaksi ja kärestä teräväksi. Takaosan ja sivut, eli saappaan varren tein kolmesta yhteen (käsin ompelemastani) mustasta satiininauhan pätkästä. Etureunan tein myös pitemmäksi.

 Nyörityksen tein samanlaiseen nauhaan kuin Känkkäränkän puvun etumuksessakin oleva "kureliivi" ;D Kenkiä varten vain leikkasin pois toisessa reunassa olevat silmukat. Kengän pohjaan laitoin vielä toiset softispalaset ja pienen pyörylän koroksi, joiden ansiosta Känkkis pysyy pystyssäkin :) ja sitten sitä kapeaa satiini nauhaa ympärille ja ompelulangasta nauhoitus. Kengät pystyy siis oikeasti aukaisemaan ja nyöritystäkin säätämään, sillä haaveissa olisi tehdä Känkkäränkälle vielä toisetkin kengät,...sellaiset ihmemaa OZ tyyliset punaiset ja kimaltavat (lapsuuteni lempisatu!). Mutta ensin täytyy toipua tämänkertaisesta kenkä operaatiosta, olipahan vaan homma...täytyis varmaan ostaa sitä rispaantumisen estoainetta ja parempaa liimaa, jotta hommat sujuisi helpommin. No nämä olivat nyt ekat nukkekoti kenkäni näin tehtynä, muutamia olen tehnyt fimosta.