Minäkin voin allekirjoittaa sanonnan -toisen romu on toisen aarre- Näin kirpputoreja koluavana ihmisenä joskus voi tehdä todellisia löytöjä ja saada jotain sellaista mistä on haaveillut kauan.

799815.jpg

Löysin kirpputorilta tällaiset ihanuudet. Brion valmistamat lasten kangaspuut joista haaveilin jo lapsena. Kangaspuut ovat kuin uudet, mukana kudettakin ja kolme sukkulaa. Niin Mattikaan kukkarossa ei joutunut kakistelemaan sillä hintaa kangaspuilla ei ollut kuin 3e!!! Nyt pitäis ruveta sitten verestelemään kutomista, mutta mitenköhän loisin loimen (ideoita ja neuvoja otetaan vastaan). Aikaakin kun vielä löytyisi jotta päästäis lasten kanssa kokeilemaan. Taitaapa sitten niin barbi kuin nukkekotiperheissäkin olla siivouspäivinä mattoja mitä kopistella.

799698.jpg

Samaiselta kirpparilta löysin myös edullisesti Bukowskin nallen.

799803.jpg

Tässä vielä löytöjä joita en ole muistanutkaan esitellä. Mummulassa ollessamme piti tietenkin paikallinen Tiimari koluta ja sieltä mukaan tarttui kaksi pinnasänkyä ja pari kynää. Nalle etualalla löytyi paikallisesta S-marketista ja päätynee nalleperheen vaariksi.

799796.jpg

Tässä kynien päistä irrottamani jutskat. Kirahvista tulee oiva päällä ratsastettava lelu lastenhuoneeseen ja pikkunallesta kaiketi vastasyntynyt vaavi. (ihan pakko oli saada)