Joulu tulla jollottaa, uskokaa pois vaan. ;D

Joulu ihmisenä minä rakastan kaikkea jouluun liittyvää, kyllä, sitä tungostakin kassajonoissa ja niitä kaupoissa kuuluvia joululaulujakin. Joulukoristeet tulevat kauppoihin vuosi vuodelta aina aiemmin, toisaalta onhan se hassua. Mutta onpa niitä kyllä kivaa katsellakin!
Kiirettä pitää kaikenlaisten hys hys, ompelusten kanssa, joten nukkistelu on ollut vähäistä. Nukkekoti kerhossa mineily kuume kuitenkin taas iski. Harmikseni en päässyt Minrin pitämään massailu iltaan, mutta  massailemaan piti päästä sitten kotosalla :D

Villa Vanillan joulu valmistelut ovat siis hyvällä alulla..saa nähdä jäävätkökin sitten siihen, mutta jotain pientä nyt kuitenkin.
2009276.jpg
Rautalangan taivuttelu on kivaa, niin 1:1 koossa kuin mini koossakin. Tällaisia on tullut väänneltyä 1:1 koossa, joten piti sitten kokeilla nukkekoti kokoisenakin. Kynttilä on kakku kynttilä.
2009286.jpg
Villa Vanillassa ei ole valmiina, kuin se keittiö. Joten jouluiset mineilytkin ovat sitten keittiöön kuuluvia. Eli, herkkua on siinä monenlaista...
 Kyllä hiukan jännitti noiden Wooperin valmistamien astioiden kanssa, että eiväthän vain säry uunissa. Mutta toimivat ihan täydellisesti! Laitoin massat astioissaan, vain kylmään uuniin ja sitten vasta uuniin lämmöt päälle. Kuviollisen astian olen ostanut Nukkelasta, se toimi hyvin myöskin.
2009299.jpg
Mieheni katseli paistoksiani aikansa ja tuumasi, että tuoksuvatkin ihan oikeilta! Kehut kyllä lämmittivät mieltä, vaikka piti kyllä tunnustaa, että tuoksu johtui paistosten pintaan sivelemästäni broilerimauste seoksesta! Niin ainakin tuoksuvat oikealta, jos eivät näytä..hih! Broilerimauste vain on tuossa pinnassa mielestäni toimivin.
Tässä siis broileria punaviini kastikkeessa, lisänä kirsikka tomaatteja, herneitä, salaattia ja porkkana viipaleita. Taka-alalla pari kinkkua joissa somisteena rusetit.
2009282.jpg
Pitää näyttää vielä tällainen kellertävä kuva, mutta tässä kuvassa tuo broilerin pinta näyttää niin hauskalta!
2009292.jpg
Joulun laatikko ruokiista (Kaenuuksi) lemppariani on porkkana-laatikko. Massan sekaan sotkin mannaryynejä ja niitä taisi tulla ihan reippaasti, sillä uunissa "porkkana-laatikko" hiukan kohosi! Hassua!
 Kapeassa tarjoilu-astiassa on rosollia ja salaattia, retiisejä ja porkkana viipaleita.
2009289.jpg
Etualalla on kunnon kalkkuna ja pari makkara pötköä.
Paistoksia sotkin akryylimaaleilla, lakalla, liimalla ja broilerimausteella. Astioissa käytin lisänä nestemäistä Fimoa.

Edellis vuotisia joulu mineilyjä, voit kurkata tästä!