Asuuko teillä herra Joku? Tiedättehän, juuri häntähän yleisimmin syytetään!

 -"Joku on taas levitellyt lattialle piparinmuruja, vaikka äsken juuri imuroin!"

-"Joku on taas syönyt minun karkkipussista karkkeja, vaikka niitä säästelin!"

-"Joku on jättänyt vaatteensa eteisen lattialle levälleen, Joku ei ole laittanut astioita koneeseen ja Joku jätti taas välioven auki! Jne... listahan on aika loputon :D

 No on hän taatusti ainakin käynyt kylässä monenkin kotona, mutta meille hän on nyt sitten muuttanut ihan asumaan.

1139865.jpg 

Kaikki sai alkunsa siitä kun Känkkäränkkä alkoi käydä vallan vallattomaksi, mellasti milloin missäkin ja alkoi naputtamaan, jopa täällä blogissani ;D  Auliina huomasi tarkoilla minisilmillään, että tässähän on vain kyse huomiosta ja seuran puutteesta.  Auliina kertoi myöskin kotonansa joutilaana maleksivasta ukkelista ja ehdotti Amorin apulaisena, josko tästä -vain pelkän pään omaavasta- ukkelista olisi seuraksi Känkkäränkälle. Eiphän ainakaan tarvitseisi jutella päättömyyksiä ja voisi pysytellä pääasioissa, niin halutessaan. Niinpä löimme viisaat päämme yhteen ja aloimme puuhaamaan Herra Ajatusta ja Känkkäränkkää yhteen. 

1139725.jpg

Alkoi hurja kirjeen vaihto. Vain ajatuksen omaava herra osasi valita sanasa oikein, eli lässyttää ja lirkuttaa juuri niin kuin pitää. Känkkäränkän kissakaan ei voinut kuin puistella päätään mokomalle hihkunalle ja huokailulle, jota emäntä jaksoi illasta aamuun pitää.

Kunnes päivänä eräänä ovelta kuului koputus!

1139775.jpg

Oven suussa seisoi hurmaava, viimeisen päälle hienoksi pukeutunut herra, kainalossaan paperipussissa pullollinen myrkkyä ja kuivahtaneita kukkia.

 -"Herra Ajatusko se siinä?" Känkkäränkkä sai ällistykseltään kähistyksi. Jotain mullistavaa oli siis tapahtunut! Rakkausko oli saanut tämän aikaan, kukapa tietää. -" Olen Jäynänen, Joku Jäynänen" Herra ilmoitti, hipaisten samalla lakkiaan ja iskien veitikkamaisesti silmäänsä,  eikä siinä muuta tarvittukaan. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

1139947.jpg

Tässä vielä muutama kuvatus Joku Jäynäsestä, jonka toimen kuvaan kuuluu kaikenlaisten pikku jäynien lisäksi, takuuajan umpeen mentyä kodinkoneiden rikkoutumista. Mikro kun sanoi työsopimuksensa irti heti herran saavuttua ja nyt kuivausrumpukin on alkanut ääntämään omituisesti...niin Joku on ollut taas asialla!

1140011.jpg

Massasta tehdyn upean ja ilmeikkään pään sain siis Auliinalta ! Valtavat kiitokset edelleen!!! Joku Jäynäsen vartalon tein samalla tavalla, kuin känkkäränkällekin. Eli mustan askartelupunoksen ympärille vanua ja pala mustaa sukkahousua. Kengät ja kädet muovailin fimo-massasta.

1140047.jpg

Housu ja hattukangas myöskin Auliinalta. Housunlahkeissa on kultanauhasta rusetit. Herralla on myöskin päällänsä valkoinen röyhelöpaita (paita trikookangasta ja röyhelö pitsiä) Muhkeaa vyötäröä somistaa samasta kankaasta, kuin takkikin, valmistettu smokkivyö. Takissa somisteena nauhaa. Takin voi riisua, mutta housut olen ommellut kiinni, joten ei pelkoa uusista Känkkäränkistä tai pikku herra Joku Jäynäsistä :D :D :D

1140098.jpg

Takin liepeisiin taakse käytin kaksinkertaista kangasta ja niiden sisään pujotin rautalangan, tällä tavalla sain nuo tapin liepeet ylös kippuraan. Vaatteet ovat ihan omaa ideointia, mutta ajatuksissa oli kaikkea pelle pukineista, gootti asusteista, merirosvoihin ja härkätaistelijoiden vaatteisiin.

1140121.jpg

Kasvot ja kädet maalasin akryylimaaleilla. Hiukset ovat harmahtavaa villahahtuvaa.

1140157.jpg

Hassun hatun sisällä on vanua ja se pysyy päässä sinitarralla :)

1140170.jpg

Tässä vielä kuvaa "nuoresta parista".