Vuodatus on tökkinyt koko aamun, joten blogiini en ole päässyt ja eikä siinä mitään, mutta kun juuri tänään :( Aikani koneen ääressä on muutoinkin rajallista. Tänään myöskin tulivat sähköasentajat, jotka kadulla (jolla mekin asumme) ovat laittaneet maakaapeleita, joten sähköt ovat olleet vähän väliä poikki. Ja juuri tänään sitten tämäkin asia :( Täällä sitä sitten on istuttu kynttilän valossa ja jurnutettu :D

Arvonta on kuitenkin saatu suoritettua  Tiuhtin 2v. ja Viuhdin 1v. avustuksella!!!! Sähkökatkosten takia en nyt arvonnasta kuvia laittele (sormet sauhuten tässä muutoinkin kirjoittelen)

Arvonnan voittaja on JOHANNA, ensimmäinen kommentoijakin muutes :) ONNITTELUNI!!!  Sinulle on tulossa arvonnanpalkinto, jota en tässä vielä paljastakaan, enkä näytäkään (kun ei ole vielä mitään näytettävääkään :D vastahan tässä arvontapalkinnon saajakin tiedetään)

Suuret ja lämpimät kiitokset kaikille kommentoijille, teidän kuvauksianne on ollut ihanaa ja riemastuttavaa lukea! Kaikenlaisia ihania tuttavuuksia laidasta laitaan ja todellakaan ikä ei ole mikään este tai rajoite, hienoa kun on kaiken ikäisiä, sillä ikähän on muutenkin vain numeroita!!!