Tildaan hurahdettuani mikään ei ole niin kuin ennen. Koko koti on joutunut tämän hurmoksellisen käännytyksen kouriin. Tällä kertaa vuorossa pyyheliinapeite eli käspaikka ;D

Tämmöinen oli lähtötilanne.

1299223.jpg

Vihreitä herneenpalkoja on tullut tuijotettua vuositolkulla, joten vihreän on aika väistyä.

Tältä näyttää nyt

1299273.jpg

Tässä pyyheliinapeitteessä on siis paljon ideoita tuosta aiemmin tekemästäni leivos taulusta. En halunnut kuitenkaan toistaa samaa leivos ideaa, vaan jatkaa sitä. En omista kuin kaksi Tilda kirjaa, joten lisänä siis omaa ideointia. Tässä siis minun aamiaiseni Tildamaiseen tapaan, eli kaakaota ja leivoksia (harvemmin kyllä leivoksia tulee aamiaiseksi syötyä) Sydän naulakkokin sai uutta ilmettä.

1299286.jpg

Kaakaokannu ja keikkuva kuppi lautasineen, sekä läikkyvine kaakaoineen (realistinen kuvaus siis :D ) omasta päästä. Tekniikkana sama kuin leivoksissakin. Tekstiä muuttelin näin aamiaiseen sopivammaksi.

Tässä vielä yksityiskohtia. Kyltti ja rusetti idean poimin sieltä kirjan Home pretty style, kylpyhuonetaulu kohdasta.

1299292.jpg

Tässä läikkyvät kaakaot :)

1299297.jpg

Leivokset ja ylärivin teksti siitä leivostaulusta. Dejeuner sanan kirjaimet poimin samaisesta kirjasta, jotta tulisi tyyliin paremmin sopivat.

1299308.jpg

Pyyheliina peiton kaarevareunainen alaosa, samaisesta leivostaulusta ideoitu, jatkoin vain leveämmäksi ja somistin vaaleanpunaisella nauhalla.

1299317.jpg

Kannun ja kaakaon ruskeat kankaat ovat Tilda kankaita, jotka ostin sinooperista. Vaaleanpunainen pallo kuvioinen satiininauha Tiimarista.