Vuosi lähenee loppuaan ja minuun iski totaalinen mineily into, kyllä näpertäminen onkin ihanaa, rentouttavaa ja hauskaa!!!
 Pesutupa on edelleenkin työn alla, takka on vielä hiukan vaiheessa..on kyllä jo paikoillaan, mutta kaikkea pientä puuttuu, joten siitä kuvia myöhemmin.
Nyt innostuin näpertämään pyykkien kuivaus telineen.

Siis sitä tämä venkura on esittävinään ;D oli aika homma, kun sopivia osia ei ollut, vaan piti yhdistellä monenlaisia Euro minis sorvauksia. (seli seli seli) Poikki rimat ovat rautalankaa, joten telinettä voi halutessaan laitella hiukan eri asentoon.

Ja pyykkitelineessä pidetään tietenkin pyykkejä.... niin ensin tehdään työllä ja vaivalla pusero, joka sitten sotketaan liimalla ja lakalla. ;D Märistä pyykeistähän tietenkin tippuu lattialle vettä. Vesi on koholakkaa, jonka olen kalvon päälle tehnyt ja siinä kuivattanut...vesi läntit ovat näin siirreltävissä telineen mukana ;D Kyllä, ihan höperöidyin täällä! :D

Olen pitkään haaveillut pesutupaan rikkalapiota ja harjaa, niitä Reuttersin juttuja, mutta kun ovat harmillisesti sinikuvioiset... :P :D Minä sitten päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja tehdä vastaavat ja oman näköiset ihan itse. Aikani ohutta vanerinpalaa kaiverrettuani, hiottuani ja kieli keskellä suuta ähellettyäni, alkoi syntyä tulosta. Mutta enhän minä sitä raaskinutkaan peittää maalilla, vaan laitoin pintaan hiukan soijakastiketta ja ruskeaa akryylimaalia.

Ripustuslenkit ovat nahkanauhasta leikatut soirot ja harjan harjakset jotain kuitua. Harjan varsi on puisen hiusharjan puinen piikki.

Täytyy varmaan tehdä vielä se "posliininenkin" versio, oli niin kiva näpertää näitäkin!

Koneelle pääsy koululaisten ollessa lomillaan on työn takana, joten tahdon toivottaa kaikille blogissani kävijöille ja kommenttinsa jättäneille, Oikein hauskaa ja mineily rikasta uutta!!!