Kun on rämpinyt lumessa, saanut auton käyntiin pakkasista huolimatta ja hakenut apteekista ison kassillisen lääkkeitä kahdelle pienelle korvasärkyiselle ja yskäiselle potilaalle, ei äitin ilmettä voi sanoa kovin iloiseksi :(

Mutta silloinpa voikin kokea ihanan yllätyksen postilaatikkoon kurkatessaan!! Kiitos Sinikka lämpimästi nämä todellakin piristivät koko päivän!!!! Enpä osaa edes sanoin kuvailla, miten iloiseksi näistä aarteista tulin!!

Potilaiden kanssa täällä olemme sitten yhdessä silmät ymmyrkäisinä pieniä aarteita ihailleet!! ja katsokaa tuota korttiakin, niin suloinen!!

Eräät toiset aarteet ovat myöskin jääneet vallan esittelemättä. Nämä aarteet sain kurssikaveriltani Hannalta jo ennen joulua. Kiitos ystäväiseni myöskin näistä aarteista!! Tuo pikkiriikkinen tonttulakki on aivan vastustamaton ja miekat pääset joskus tuunattaviksi ja Villa Vanillaan.

Tässäpä samassa esittelen myös pienet kirppari ostokseni.

Hammastikku tynnyrit, peili ja pullonmuotoinen pinssi. Arkun olenkin esitellyt aiemmin. Tynnyrit kiiltävät liikaa, joten jollain maalilla niitä täytyisi hiukan sotkea. Vanillaan menevät nämäkin.

Ai niin ja tarkoitus olisi Tampereen taikasormet messuille mennä!! Tavataan siellä ja nimilaput rintaan tuttuun tapaan :)