Juuri kun pääsin sanomaan, että löydän kirppareilta todella harvoin mitään nukkekotiin sopivaa. ;D ;D No joo,  siinähän sitten kävi niin, että tämänkertaiselta kirppiskierrokselta mukaan lähti kaikenlaista kivaa nukkekotiin.

Posliininen enkeli lienee kynttilänjalka, laakea yläosa tuo minulle mieleen suihkulähteen ja sellainen siitä olisi tarkoitus joskus tehdä. Sijoituspaikkaahan ei tunnetustikaan ole tai siis on mutta valmiina vain ajatuksen asteella. :)

Hakaset tuovat mieleeni isäni vanhan norjalais villapaidan, jossa oli juuri tuollaisia hakasia. Todella oivallisia somisteita nukkikseen.

Nuoruudessani keräilin juuri tuollaisia mustissa kehyksissä olevia miniatyyri maisemia, mutta kyllästyin ja möin kaikki kirpputorilla tai annoin kavereille. Nyt nukkekotiharrastukseni myötä, olen usein harmitellut, että meninkin myömään. Olipas siis kiva löytää tällainenkin kapine. Kuppi lienee jonkin sortin sake kuppi..mitäköhän siinäkin lukenee? Kippis ja kulaus? ;D mutta on oikein sopiva lattiaruukku nukkekotiini. Pussillisesta niittejä sitten saakin tehtyä vaikka sun mitä, kuten kynttilänjalkoja, purkinkansia, jälkiruoka astioita jne. jne.

Kiva löytö oli myös tämä sermi!

Nukkekoti väkertely taitaa taas nostaa päätänsä!